Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Baby : 100 % naturlig : stressfri guide til en sund baby uden kemi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

299 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Rose Maimonide(forfatter)

Line Thit Klein(illustrator)

Mathilda Yokelin(illustrator)
Genre og formopskrifter
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for forældre


Beskrivelse


Tips til, hvordan forældre til spædbørn så nemt som muligt kan træffe sunde og bæredygtige valg. Med kostplaner, opskrifter og indkøbsguider


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. apr. 2020

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 14. apr. 2020

Nybagte og vordende forældre med "grønne" ambitioner kan her finde god hjælp til at holde baby naturligt sund og kemifri.

Gennemskrevet og ajourført genudgivelse af Baby, der udkom i 2011. Bogen er inddelt i 4 overordnede kapitler: "babys startkit", "byg din baby", "i køkkenet" og "guides". I bogen guides forældre til at træffe kemifri og bæredygtige valg, når det kommer til babypleje, -ernæring og -udstyr. Bogen indeholder blandt andet aldersinddelte madplaner for baby, opskrifter, indkøbslister og oversigt over de forskellige miljømærker. Forrest indholdsfortegnelse og bagest kildehenvisninger og register.

Lettilgængelig forældrebog, der uden løftede pegefingre viser vej til en grønnere, kemifri hverdag med baby. Lækkert layout, med flotte fotos og informative faktabokse. Bogen er opbygget med stor overskuelighed og kan læses i sin helhed eller anvendes som opslagsværk.

I forhold til 2011-udgivelsen er form og layout bibeholdt. Alle anbefalinger, links og retningslinjer ajourført, mens størstedelen af indholdet står uændret, dog med flere tilføjelser, herunder nye opskrifter. I Naturligt sunde børnSund baby uden kemi


giver sundhedsplejerske Anette Straadt gode råd til, hvordan vi som forældre giver børnenes immunforsvar de bedste forudsætninger. I Sund baby uden kemi finder du flere tips til at styre uden om problematiske stoffer i babyprodukterI forhold til 2011-udgivelsen er form og layout bibeholdt. Alle anbefalinger, links og retningslinjer ajourført, mens størstedelen af indholdet står uændret, dog med flere tilføjelser, herunder nye opskrifter. I Naturligt sunde børn giver sundhedsplejerske Anette Straadt gode råd til, hvordan vi som forældre giver børnenes immunforsvar de bedste forudsætninger. I finder du flere tips til at styre uden om problematiske stoffer i babyprodukter.


Tidsskrift for jordemødre

Årg. 130, nr. 7 (2020)

af

af

Fie Skat Hjørnet

Årg. 130, nr. 7 (2020)Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustratorer: Line Thit Klein, Sarah Sanctuary Williams, Mathilda Yokelin

Politiken, 2. udgave

2020

E-bog

Illustratorer: Line Thit Klein, Sarah Sanctuary Williams, Mathilda Yokelin

Politiken, 1. e-bogsudgave