Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Attack Aarhus : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

258 sider

Udgivet

2020

Ophav

Tania Clausager(forfatter)
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. En bombetrussel i Aarhus, en stor narkohandel og nogle brutale bander. Kan en lille specialenhed, bestående af en pensioneret efterforsker, en journalist og en knægt på bare 13 år, gøre noget før Aarhus forvandles til en krigszone?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2020

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 21. apr. 2020

En bombetrussel lammer Aarhus og en lille specialenhed, bestående af en pensioneret betjent, en journalist og en 13-årig computerekspert, sættes på sagen. Men kan de gøre noget, før det er for sent? Krimien møder spændingsromanen, specielt for dem med kendskab til Aarhus, men kan også læses af alle andre.

Kunstmuseet Aros i Aarhus rammes af en bombetrussel - det viser sig heldigvis "bare" at være en attrap. Truslen består i, at politiet skal holde sig væk fra en bestemt bydel, hvis ikke terroristerne skal sprænge en ægte bombe. Så politiet sammensætter en specialenhed, der kan arbejde under radaren, en enhed der består af den pensionerede efterforsker Palle, lokaljournalisten Mille og Sander, der er politisøn og computerekspert, på 13 år. Gruppen kommer på sporet af en Aarhus-bande og en stor narkohandel. Første bind i en planlagt serie om drengen Sander.

Bogen starter noget svagt ud, meget statisk og ikke specielt spændende - hverken sprogligt eller i forhold til historien. Men da først Palle og Mille sendes mod Gibraltar, ændres kvaliteten. Selve afslutningen er meget effektiv og lover godt for de næste bind i serien. Bogen er fortalt i nutid, og det er et temperamentsspørgsmål, om man bryder sig om det.

Andre Aarhus-krimier er fx Pige under vandDen Permanente


og Den PermanenteAndre Aarhus-krimier er fx Pige under vand og .Informationer og udgaver

2020

Bog

Tania Clausager

Rocky T, 1. udgave

2020

Ebog

Tania Clausager

Rocky T, 1. e-udgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: David Garmark (f. 1972)

Rocky T