Gå til indholdAt opdage den anden : med det ubevidste på arbejde mellem to


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

264 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


En glimrende bog, som kan anbefales til alle, der ønsker at blive klogere på forholdet til andre mennesker, herunder fx parhold. For læsere, som interesserer sig for selvudvikling og psykologi


Anmeldelser (3)


23. nov. 2020

En glimrende bog, som kan anbefales til alle, der ønsker at blive klogere på forholdet til andre mennesker, herunder fx parhold. For læsere, som interesserer sig for selvudvikling og psykologi.

Bogen hjælper læseren med at opdage "den anden" i et givent forhold og sætter fokus på det tætte forhold mellem to mennesker. Bogen skildrer og gennemgår bl.a. hvordan forviklinger opstår, hvordan mennesker i forskellige forhold går skævt af hinanden, og hvordan trivielle problemer opstår. Forfatteren er inspireret af Freuds psykoanalyse og læner sig således op af denne. Bogen kan også ses som en basisintroduktion til begrebet psykoanalyse.

Informativ og oplysende bog som man kun kan blive klogere af. Bogen kan varmt anbefales også til læsere som ikke tidligere har stiftet bekendtskab med psykoanalyse. En velskrevet og velformidlet bog, hvor alle kan være med.

Ønsker man at læse en anden bog som om udfordringerne ved at være i et parforhold, kan Grib kærligheden


af Gitte Sander anbefalesØnsker man at læse en anden bog som om udfordringerne ved at være i et parforhold, kan Grib kærligheden af Gitte Sander anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

P [online]

Af

Eric Allouche

2021-08-19

Tidsskrift for psykoterapi

Af

Stig Dankert Hjort

Årg. 29, nr. 1 (2021)


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020