Gå til indholdAspergers syndrom


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (5)


18. jun. 2008

Aspergers syndrom henvender sig til forældre til børn med Aspergers syndrom samt professionelle og studerende.

Tony Attwood er praktiserende klinisk psykolog og i bogen bruger han casestudier og personlige beretninger fra arbejdet. Aspergers syndrom er lettilgængelig, samtidig med at forfatteren får formidlet den nyeste internationale forskning om Aspergers syndrom. Forfatteren kommer desuden ind på relaterede diagnoser som fx autisme, gennemgribende udviklingsforstyrrelser og uspecificeret empatiforstyrrelse. Håndbogen giver teoretisk og prakstisk viden om Aspergers syndrom og læseren bliver i stand til at forstå hvorfor og hvordan en person med Aspergers syndrom er anderledes. Der er desuden en utroligt udførlig litteraturliste, ordliste og emneindeks mm.

Tony Attwood har tidligere skrevet bogen Én fod ude - én fod inde, 2000. Desuden er der bogen Kan I forstå mig?, 2006 af Sofie Koborg Brøsen, som er en forældrevejledning. Umiddelbart kan jeg ikke se at der er andre nyere udgivelser der går i dybden på samme måde som Aspergers syndrom.

Her er en rigtig flot og grundig bog om et emne, der ikke er meget om i forvejen. Den er professionel men samtidig lettilgængelig. Den kan bruges af både profesionelle, studerende samt pårørende.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen

Undervisere.dk

Af

Niels Peter Agger

Årg. 3, jan. (2009)

Autismebladet

P [online]

Af

Merle Veggerby

2017-03-07

Ugeskrift for læger

Af

Martin Balslev Jørgensen

Årg. 171, nr. 3 (2009)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Punktskrift

2019

Punktskrift

2011

Bog

2017

Bog

2008

Ebog

2017

Ebog

2013

Ebog

2011