Gå til indholdArvæv : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

402 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Den tidligere kendte tv-vært Alexandra Torn er flyttet på landet. Hun er brutalt skamferet og plaget af angstanfald. Pludselig ser det ud til, at nogen er efter hende. Er der forbindelse til en gammel sag om seriemorderen "Trofæjægeren"? For læsere af barske spændingsromaner


Anmeldelser (2)


22. jul. 2022

Den tidligere kendte tv-vært Alexandra Torn er flyttet på landet. Hun er brutalt skamferet og plaget af angstanfald. Pludselig ser det ud til, at nogen er efter hende. Er der forbindelse til en gammel sag om seriemorderen "Trofæjægeren"? For læsere af barske spændingsromaner.

Alexandra Torn, der er tidligere vært på sit eget rejseprogram, er flyttet på landet. Hun forsøger at falde til i den lille by, men det er ikke så enkelt. Hun hjemsøges af angst og traumer, efter at være blevet brutalt skamferet tidligere i sit liv. En aften finder hun en ringende mobiltelefon i sin postkasse og efterfølgende bliver hun trukket ind i en hensynsløs spiral af vold og vanvid. Da en kendt tv-producer bliver fundet myrdet i sit hjem må efterforskerne Mark Berg og Erika Sabatini genåbne en otte år gammel sag. Det er en sag om en seriemorder, der af offentligheden er blevet døbt "Trofæjægeren", og som har tre tidligere drab på samvittigheden og nu tilsyneladende er tilbage efter sit sidste offer, nemlig Alexandra Torn.

Arvæv er en voldsom, psykologisk spændingsroman om at holde fast i sit liv, selvom det er ved at smuldre. En roman om hævntørst og om hvor grænsen går for selvtægt. Sproget er lettilgængeligt og bogen er meget eksplicit og brutal.

Kan minde om romaner af Lee Child som fx Gæsten


Forbrydelsens kunst


. Derudover kan der sammenlignes med Forbrydelsens kunst pga. voldsomhedenKan minde om romaner af Lee Child som fx Gæsten. Derudover kan der sammenlignes med pga. voldsomhedenKan minde om romaner af Lee Child som fx Gæsten. Derudover kan der sammenlignes med Forbrydelsens kunst pga. voldsomheden.

Lektørudtalelse

Af

Martin Minka Jensen

Berlingske tidende

Af

Jakob Genz

d. 18. jul. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022