Gå til indholdArthur Peppers mageløse rejse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

356 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Hjertevarm historie om enkemanden Arthur, der efter sin kones død finder et guldarmbånd blandt hendes ting. Armbåndet er fyldt med smukke vedhæng, han aldrig har set før. Det ene vedhæng er en indisk elefant med et telefonnummer bagpå, og det bliver starten på en rejse rundt i hans kones fortid. Til alle læsere af feel good-romaner


Anmeldelser (1)


24. sep. 2021

Hjertevarm historie om enkemanden Arthur, der efter sin kones død finder et guldarmbånd blandt hendes ting. Armbåndet er fyldt med smukke vedhæng, han aldrig har set før. Det ene vedhæng er en indisk elefant med et telefonnummer bagpå, og det bliver starten på en rejse rundt i hans kones fortid. Til alle læsere af feel good-romaner.

Efter 40 års ægteskab mister Arthur sin kone Miriam. Hans verden falder fra hinanden, og han går i stå. Et år efter hendes død er han klar til at rydde ud i hendes ting. Blandt dem finder han et armbånd, han ikke kan huske at have set før. Armbåndet er fyldt med vedhæng, som viser sig at være ledetråde til hendes liv, inden de blev gift. Der er otte vedhæng i alt, bl.a. en indisk elefant, en tiger en bog og et hjerte. Med et lille skub fra en nabo begynder han opklaringen om armbåndets vedhæng, og han kommer dermed tættere på Miriam, og det liv hun havde, inden de mødtes.

Det er en hjertevarm og sød historie om at overkomme sorg og komme videre efter et tab. Arthur er, med hans små særheder og store sorg, en hovedperson, man hurtigt kommer til at holde af. Det er rørende at følge hans vej ud af sorgen og se ham opdage, der også findes en verden på den anden side af tabet. Bogen er let at læse, og man stryger igennem for at finde ud af, hvilken hemmelighed det næste vedhæng gemmer på.

Minder om Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd


Historien om Arthur Truluv


og Historien om Arthur TruluvMinder om Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd og Minder om Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd og Historien om Arthur Truluv.

Lektørudtalelse

Af

Sanna Stagaard Gade


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021