Gå til indhold



Arn - Vejen til Jerusalem


Detaljer

Seneste udgave, lydbog (cd-mp3)


Sprog

dansk

Længde

1 cd 1 bog (mp3) 227 sider 4 t., 53 min.

Udgivet

2015

genre/form

roman



Originaludgave

2015


Beskrivelse


Arn vokser op i et kloster, studerer bibelen og lærer at kæmpe med sværd samt bue og pil. Som 16-årig forlader han klosteret og rider ud i den ukendte verden, hvor han møder krig, magt og kærlighed


Anmeldelser (1)


12. okt. 2015

En bearbejdet udgave af Vejen til Jerusalem


. For unge og voksne, der har svært ved at læse og som holder af historiske romanerEn bearbejdet udgave af Vejen til Jerusalem. For unge og voksne, der har svært ved at læse og som holder af historiske romaner.

Vi følger stormandssønnen Arn i 1100-tallets Sverige. Han vokser op i et munkekloster, hvor han studerer bibelen og lærer latin. Han lærer at kæmpe med sværd og bue og pil. Arn forlader klostret for at lære den virkelige verden at kende, men hans store uvidenhed kommer hurtigt på prøve. Selv om han ikke som mand syner af meget, har han alligevel kvindetække og det kommer til at give ham store problemer. Bogen har lixtal 29.

God bearbejdet udgave af Guillous klassiker, så alle kan nyde denne spændende bog om Arn. Historien er skruet godt sammen, så den historiske ramme bliver interessant og levende.

Rosens navn


(Ved Leena Bækdal Jensen) er et andet godt bud på en historisk roman i en letlæselig udgaveRosens navn (Ved Leena Bækdal Jensen) er et andet godt bud på en historisk roman i en letlæselig udgave.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3) / Bog

2015

Bog

2015