Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Arn - Vejen til Jerusalem


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

227 sider

Udgivet

2015

Ophav

Jan Guillou(forfatter)

Julie Top-Nørgaard(oversætter)

Sanne Holm(redaktør)

Poul Holm(redaktør)
Genre og formroman
Sværhedsgrad

lix: 29

Målgruppe

til voksne

Undervisning

let at læse, for læsesvage unge, for læsesvage voksne


Beskrivelse


Arn vokser op i et kloster, studerer bibelen og lærer at kæmpe med sværd samt bue og pil. Som 16-årig forlader han klosteret og rider ud i den ukendte verden, hvor han møder krig, magt og kærlighed


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2015

af

af

Stine Grabas

d. 12. okt. 2015

En bearbejdet udgave af Vejen til Jerusalem. For unge og voksne, der har svært ved at læse og som holder af historiske romaner.

Vi følger stormandssønnen Arn i 1100-tallets Sverige. Han vokser op i et munkekloster, hvor han studerer bibelen og lærer latin. Han lærer at kæmpe med sværd og bue og pil. Arn forlader klostret for at lære den virkelige verden at kende, men hans store uvidenhed kommer hurtigt på prøve. Selv om han ikke som mand syner af meget, har han alligevel kvindetække og det kommer til at give ham store problemer. Bogen har lixtal 29.

God bearbejdet udgave af Guillous klassiker, så alle kan nyde denne spændende bog om Arn. Historien er skruet godt sammen, så den historiske ramme bliver interessant og levende.

Rosens navn (Ved Leena Bækdal Jensen)er et andet godt bud på en historisk roman i en letlæselig udgave.Informationer og udgaver

2015

Bog

Jan Guillou

Nyt Dansk Litteraturselskab,Bibliodan, Bearbejdet udgave

2015

Bog / Lydbog (cd-mp3)

Jan Guillou

Nyt Dansk Litteraturselskab,Bibliodan