Gå til indholdAre you watching? : én morder, tretten ofre, en million følgere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

399 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

spænding,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Én morder, tretten ofre og en million følgere. For 10 år siden blev Jessicas mor myrdet af en mand, der blev landskendt som Skaden. Nu deltager Jessica i en stort anlagt YouTube-realityserie og håber herigennem at kunne fange morderen én gang for alle, inden han slår til igen. Kan læses fra 14 år


Anmeldelser (2)


10. feb. 2021

Én morder, tretten ofre og en million følgere. For 10 år siden blev Jessicas mor myrdet af en mand, der blev landskendt som Skaden. Nu deltager Jessica i en stort anlagt YouTube-realityserie og håber herigennem at kunne fange morderen én gang for alle, inden han slår til igen. Kan læses fra 14 år.

17-årige Jessica Simmons deltager i en YouTube reality-serie og bruger sin berømmelse til at forsøge at fange sin mors morder. Hele verden følger med, også Skaden, som morderen er blevet kaldt, og han kommer uhyggeligt tæt på hende. Bogen er inddelt i korte kapitler, der fortælles af Jessica. Forfatter Vincent Ralph er ikke tidligere oversat til dansk.

En ny type thriller for unge med reality-tv og mordsager sammenflettet i en spændende og medrivende ungdomsroman.

Der findes ikke noget helt sammenligneligt, men bogen kan minde om #Seetmord


, hvor 17-årige Dee bliver udvalgt til at være næste offer for åben skærmDer findes ikke noget helt sammenligneligt, men bogen kan minde om #Seetmord, hvor 17-årige Dee bliver udvalgt til at være næste offer for åben skærm.

Lektørudtalelse

Af

Susanne Dahl Jensen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Britta Voergaard Poulsen

2021-02-25


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021