Gå til indholdArax : sjæletyven


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

72 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Troldmanden Aduros sjæl bliver stjålet af sjæletyven Arax. Tom og Elenna får som opgave at bekæmpe Arax, så Aduro kan få sin sjæl tilbage og blive sig selv igen


Anmeldelser (1)


13. sep. 2016

3. bog i serien "Monsterjagten. Let at læse". Tom og Elenna bor hos Kong Hugo. En vagt henter dem, fordi troldmand Aduros sjæl er blevet taget af Arax - sjæletyven, som er Marvel hjælper. Tom og Elenna tager af sted for at redde Aduros sjæl. For 8-9 år.

I et fantasyunivers skal vennerne Tom og Elenna for tredje gang kæmpe mod et nyt monster, som er den onde Marvels hjælper. Tom kommer til at kæmpe mod sin egen dobbeltgænger. Historien er opdelt i to dele - den første del beskrives de ting, der er sket og de steder, de rejser hen imod. Anden del fortæller om selve kampen og resultatet af den. Teksten er skrevet med stor skrift og sværhedsgraden er lix 21 som i de to tidligere bind. Der er en farvelagt tegning på hvert opslag.

Historien er godt skrevet og ligner de to tidligere bøger i serien i opbygningen. Tegningerne er med til at vise stemningen i historien. Historien kan godt læses selvstændigt, men det er bedst at læse bøgerne i rækkefølge.

Vedra & Krimon


Kragos & Kildor


Djinnernes by


Dragens vej


og Kragos & Kildor er de to førte bind i serien. Andre titler på gode fantasyserier for de 8-9-årige kunne være Benny Bødkers serie "Tusmørkekongen" med fx Djinnernes by eller serien "Kimura" med Dragens vejVedra & Krimon og er de to førte bind i serien. Andre titler på gode fantasyserier for de 8-9-årige kunne være Benny Bødkers serie "Tusmørkekongen" med fx Djinnernes by eller serien "Kimura" med Dragens vejVedra & Krimon og Kragos & Kildor er de to førte bind i serien. Andre titler på gode fantasyserier for de 8-9-årige kunne være Benny Bødkers serie "Tusmørkekongen" med fx eller serien "Kimura" med Dragens vejVedra & Krimon og Kragos & Kildor er de to førte bind i serien. Andre titler på gode fantasyserier for de 8-9-årige kunne være Benny Bødkers serie "Tusmørkekongen" med fx Djinnernes by eller serien "Kimura" med Vedra & Krimon og Kragos & Kildor er de to førte bind i serien. Andre titler på gode fantasyserier for de 8-9-årige kunne være Benny Bødkers serie "Tusmørkekongen" med fx Djinnernes by eller serien "Kimura" med Dragens vej.

Lektørudtalelse

Af

Karsten Boll


Informationer og udgaver

Bog

2016