Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Annes spisekammer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

151 sider: ill. i farver

Udgivet

2013

Ophav

Anne Hjernøe(forfatter)

Lykke Rump(illustrator)
Genre og formkogebøger, opskrifter

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2013

af

af

Christine Christensen

d. 24. apr. 2013

Til de mange kogebogselskere og dem, der glædes ved tanken om, at den mad de spiser er lavet fra bunden, af sæsonens friske råvarer og for en stor dels vedkommende hentet i egen have eller i naturen omkring os.

Anne Hjernøe har udgivet en lang række kogebøger. Den tolvte i rækken er en indbydende kogebog med opskrifter på, hvordan man bliver mere selvforsynende. Ikke alle danskere har adgang til eget drivhus, en stor køkkenhave eller bor på en gård, men mange vil alligevel gerne lave mad helt fra bunden. I Annes spisekammer finder man lækre enkle opskrifter på hjemmelavet tykmælk, nougatella, makrel i tomat, rullepølser, leverpostej, syltede rødbeder, rugbrød og en lang række andre hverdagsting. Bogen er gennemillustreret med smukke fotos og forsiden signalerer "nordisk køkken".

Lone Landmands kogebog Hønsefødder & gulerødder. Signe Wennebergs bøger eller Bonderøvens egen bog Det enkle liv : skridt på vejen mod selvforsyning.

En smukt layoutet kogebog, der ikke alene indeholder lækre madopskrifter, men også promoverer drømmen om det selvforsynende liv, hvor de fleste ingredienser findes i egen have eller i den omliggende natur. Vil tiltale dem, der ønsker at vide hvad de spiser, hvad det indeholder og helst ser at deres mad er autentisk og hjemmelavet.Informationer og udgaver

2013

Bog

Illustrator: Lykke Rump

Politiken, 1. udgave

2013

Bog

Illustrator: Lykke Rump

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave