Gå til indholdAnna Pihl - rygtet vil vide


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

182 sider

Udgivet

2008

Originaludgave

2008


Beskrivelse


Krimi. På sit arbejde leder Anna Pihl efter en ung pige, der er forsvundet. Anna har mistanke om, at det er trafficking. På privatfronten hjælper hun Mikala, der er ved at sætte sit ægteskab over styr


Anmeldelser (1)


1. jan. 1970

Den fra tv-serien kendte figur Anna Pihl er betjent i København på Station Bellehøj. Oplagt til læsere, der kender serien. Denne tredje bog, der bygger på figurer og univers fra tv-serien, vil kunne udstilles med bøger om virkelighedens detektivarbejde i gruppe 34.33, i "se filmen/serien - læs bogen" udstillinger eller sammen med danske, lette kriminalromaner.

Forfatteren Dorte Roholte optræder kun på titelbladet, hverken på forside eller ryg. Hun har skrevet mange (lette eller læsebearbejde) børnebøger. Personkarakteristikken er ikke dyb men velfungerende, og romanen er sprogligt nem at læse. Handlingen folder sig ud om en intrige om et barnløst ægtepar, en piges forsvinden og risikoen for traffiking. Spin-off er tydeligt på designet på bogen, der er velfungerende med tydelig titel og en politibil. Bagsideteksten er dækkende og flappen gør reklame for de to øvrige bøger i serien.

Tredje bog i en serie, der bygger på tv-serien om Station Bellahøj. Hidtil er udkommet Anna Pihl - skjulte gaver og Anna Pihl - barndomsbilleder, begge i 2008.

Anna Pihl er kendt fra tv-serien af samme navn. Dette er et spin-off, hvor personer og miljø er afsæt for en intrige om mulig traffiking og barnløse ægtepar samt Anna Pihls privatliv og kollegaen Mikalas affære. Sprogligt er den let, hurtigt læst og perfekt til læsere af kriminalromaner eller gruppe 34.33.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft


Informationer og udgaver

Bog

2008

Punktskrift

2008

Lydbog (net)

2008

Ebog

2008