Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Altonas genfærd


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

373 sider

Udgivet

2017

Ophav

Craig Russell(forfatter)
Genre og formroman, krimi, romaner

Beskrivelse


Krimi. Politikommisær Jan Fabel bliver nødt til at genoptage en femten år gammel mordsag, hans første, da liget af Monika Krone dukker op


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jun. 2017

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 15. jun. 2017

Da et skelet bliver fundet, genåbnes den første sag politikommisær Jan Fabel arbejdede med, mordet på Monika Krone. For læsere af krimi- og spændingsromaner.

For femten år siden havde Jan Fabel sin første sag om det formodede mord på den smukke Monika Krone. Nu, femten år senere, bliver Krones skelet fundet og Fabel genoptager sagen. Sagen roder op i gamle forhold og det kommer frem at Monika Krone var centrum for en nygotisk kult. Samtidig undslipper en meget farlig seksualforbryder fra et sikret fængsel, og Fabel skal finde ud af om forbryderens forsvinden og Monika Krone-sagen hænger sammen. Romanen er syvende bog i Craig Russells serie om Jan Fabel.

Krimien er velskrevet, plottet vel gennemtænkt og der er nogle gode twists undervejs. Dejligt med en forholdsvis funktionel politikommisær, når tendensen tit kan være mod det ekstremt dysfunktionelle i lignende krimier.

Udover de seks forrige bøger i serien om Jan Fabel, kan Craig Russell også minde om Jo Nesbø og hans serie om politimanden Harry Hole. Dog er Russell lidt mere nedtonet i vold og udpensling.


Litteratursiden.dk [online]

d. 29. jun. 2017

af

af

Arne Larsen

d. 29. jun. 2017


Politiken

d. 9. sep. 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 9. sep. 2017Informationer og udgaver

2017

Bog

Craig Russell

Hovedland

2019

E-bog

Craig Russell

Storyside

2017

Lydbog (online)

indlæser: Henrik Hartvig Jørgensen

Storytel