Bøger / faglitteratur

Alt om pelspleje : Coton de Tulear, Bichon Havanais, Shih Tzu, Løwchen, Puddel, Bichon Frisé, Lhasa Apso, Yorkshire Terrier, Malteser


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. aug. 2015

af

af

Lars Ovesen

d. 25. aug. 2015

Viffer, Vovse eller Manse. Kært barn har mange navne, men også en pels der skal passes og serviceres efter forskrifterne. Alt dette og meget andet kan du læse om her. For hundeejere eller kommende hundeejere.

Pelspleje for hunde er mange ting og skal gribes an på den rigtige måde. Det ved forfatteren bag bogen, Sarah Jensen, alt om. I denne bog øser hun ud af sin mangeårige erfaring som hundefrisør. Bogen er inddelt i en række kapitler og indholdet berører mange aspekter ved at være hundeejer. Læs alt om soignering, filt i pelsen og forskellige racer, da teksten omhandler langt mere end kun pelspleje.

En meget grundig og gennemarbejdet bog, der går i dybden med emnet. Ikke kun om pelspleje, men også om det at være hundeejer. Teksten er letlæst med en række fremragende beskrivelser, der ikke efterlader nogen tvivl.

For yderligere titler om pelspleje, hundehold osv. se Klip hundenTrimma & klipp, der er en ældre sag fra '89, eller Trimma & klipp, der er på svenskFor yderligere titler om pelspleje, hundehold osv. se Klip hunden, der er en ældre sag fra '89, eller , der er på svensk.