Gå til indholdBøger / faglitteratur

Alt er ladesiggørligt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

309 sider

Udgivet

2022

Ophav

Marie Forleo(forfatter)

Heidi Christiansen(oversætter)

Beskrivelse


Bogens budskab er, at alt kan lade sig gøre. Ved at arbejde bevidst med dine overbevisninger og din attitude og tilgang til udfordringer, vil du opleve, at de løser sig, og at du kan lykkedes med at føre dine drømme og visioner ud i livet. Til læsere af selvhjælpsbøger


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jul. 2022

af

af

Pernille Poulsen

d. 15. jul. 2022

Bogens budskab er, at alt kan lade sig gøre. Ved at arbejde bevidst med dine overbevisninger og din attitude og tilgang til udfordringer, vil du opleve, at de løser sig, og at du kan lykkedes med at føre dine drømme og visioner ud i livet. Til læsere af selvhjælpsbøger.

Metoden kan anvendes på alle områder af livet. Uanset om du går og drømmer om at bygge dit eget hus, blive selvstændig eller bestige et bjerg. Forfatteren er vokset op med en mor uden uddannelse, der dog alligevel formåede at fikse alt, lige fra utætte tage til knækkede fliser. Dette gå-på-mod grundlagde forfatterens filosofi om, at alt er ladesiggørligt. Man skal så at sige om-programmere sin hjerne og fjerne de negative overbevisninger. Det kræver øvelse, gentagelse og frem for alt, handling og benhårdt arbejde. Ved du ikke helt hvad du vil, eller stritter dine drømme i alle retninger? Så kan bogens øvelser og cases også hjælpe dig til at finde dit fokus. Marie Forleo, som Oprah Winfrey har kaldt en "thought leader", er selvstændig forfatter, foredragsholder og inspirator.

Optimistisk opsang i et direkte og ordrigt sprog. Typisk amerikansk selvhjælpsbog med en del anekdoter á la "alt så helt umuligt ud" indtil personen fandt denne metode. Der er meget inspiration at hente i de mange eksempler.

Andre bøger om at finde og forfølge sine drømme er fx Find og følg dit indre kompasAttitude


Vilje slår talent


eller Thomas Rathsacks Attitude. For yngre læsere kan Vilje slår talent være et godt budAndre bøger om at finde og forfølge sine drømme er fx Find og følg dit indre kompas eller Thomas Rathsacks . For yngre læsere kan Vilje slår talent være et godt budAndre bøger om at finde og forfølge sine drømme er fx Find og følg dit indre kompas eller Thomas Rathsacks Attitude. For yngre læsere kan være et godt bud.Informationer og udgaver

2022

Bog

Marie Forleo

Falco, 1. udgave

2023

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maria Garde

Falco,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2022

E-bog

Marie Forleo

Falco, 1. udgave

2022

Lydbog (online)

indlæser: Maria Garde

Falco