Gå til indholdAlt det vi ikke vidste


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

350 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

romaner,

spændingOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Milly, Aubrey og Jonah modtager en invitation til at tilbringe sommeren hos deres bedstemor, som de aldrig har mødt, da hun slog hånden af sine børn for 24 år siden. Det bliver på mange måder en begivenhedsrig sommer, men vil det lykkes dem at finde ind til sandheden om den store familiehemmelighed? Ungdomsroman fra 15 år


Anmeldelser (2)


10. dec. 2020

Milly, Aubrey og Jonah modtager en invitation til at tilbringe sommeren hos deres bedstemor, som de aldrig har mødt, da hun slog hånden af sine børn for 24 år siden. Det bliver på mange måder en begivenhedsrig sommer, men vil det lykkes dem at finde ind til sandheden om den store familiehemmelighed? Ungdomsroman fra 15 år.

Milly, Aubrey og Jonah, som er fætre og kusiner, bliver inviteret ud til deres bedstemors ø for at tilbringe sommeren på hendes resort. De tre unge mennesker tager til Gull Cove Island med forventningen om at finde svar på, hvorfor deres bedstemor slog hånden af sine børn for 24 år siden og ikke har villet have noget med familien at gøre. Men da de ankommer, viser det sig, at det ikke er bedstemor, der har inviteret dem, og at de faktisk ikke er velkomne. Men hvem har inviteret dem? Og hvad er det for en familiehemmelighed bedstemor gemmer på? Hvert kapitel har en af de tre unge menneskers synsvinkel, og enkelte kapitler er flashback til forældrenes ungdom på øen fortalt med Millys mors synsvinkel.

En velskrevet ungdomsroman, med et "puslespilsagtigt" plot. Handlingen er spændende og godt skruet sammen, og det virker godt med skiftet i synsvinkel i de enkelte kapitler.

I samme genre findes fx Os to på fredag


I samme genre findes fx Os to på fredag.

Lektørudtalelse

Af

Mette Balle Christensen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Britta Voergaard Poulsen

2021-01-25


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020