Gå til indholdAlt det jeg aldrig fortalte dig : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

291 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Familien Lee splittes, da yndlingsdatteren Lydia drukner i en sø nær familiens hjem. Men hvad skete der egentlig?


Anmeldelser (5)


26. maj. 2020

Familien Lee splittes, da yndlingsdatteren Lydia drukner i en sø nær familiens hjem. Et familiedrama fyldt med hemmeligheder, længsler, løgne og uforløste forventninger.

I Ohio i 1977 splittes en familie, da 16-årige Lydia drukner. Lydia har altid været forældrenes yndlingsbarn og hende, der skulle opnå alt det, de ikke selv opnåede. Men ingen kender til det pres, som Lydia levede med. Som barn af en kinesisk immigrant og en hvid mor er livet i en lille by i 1970'erne ikke altid nemt. Da hun bliver fundet død i en sø opstår det store spørgsmål: Hvad skete der med Lydia? Og hvem skal have skylden? Romanen er forfatterens debutroman, som først nu er oversat til dansk. Hendes anden udgivelse Små påsatte brande


fik en fin modtagelseI Ohio i 1977 splittes en familie, da 16-årige Lydia drukner. Lydia har altid været forældrenes yndlingsbarn og hende, der skulle opnå alt det, de ikke selv opnåede. Men ingen kender til det pres, som Lydia levede med. Som barn af en kinesisk immigrant og en hvid mor er livet i en lille by i 1970'erne ikke altid nemt. Da hun bliver fundet død i en sø opstår det store spørgsmål: Hvad skete der med Lydia? Og hvem skal have skylden? Romanen er forfatterens debutroman, som først nu er oversat til dansk. Hendes anden udgivelse Små påsatte brande fik en fin modtagelse.

Familiedrama med fokus på hverdagslivets problematikker. Også store tematikker som racisme og forældres (urimelige) forventninger fylder meget. Romanen er fyldt med usædvanligt stærke og nuancerede karakterportrætter, som alle gennemgår en udvikling, der spiller en vigtig rolle i udredningen af, hvad der skete med Lydia. Alle håndterer sorgen over at miste en datter og en søster på en mere eller mindre usund facon, og det beskrives gribende. En rigtig pageturner!.

Kan tematisk minde om En anden gren


I dine øjne


Den tomme plads


Store små løgne


og I dine øjne, mens tonen kan minde om Den tomme plads eller Store små løgneKan tematisk minde om En anden gren og , mens tonen kan minde om Den tomme plads eller Store små løgneKan tematisk minde om En anden gren og I dine øjne, mens tonen kan minde om eller Store små løgneKan tematisk minde om En anden gren og I dine øjne, mens tonen kan minde om Den tomme plads eller Kan tematisk minde om En anden gren og I dine øjne, mens tonen kan minde om Den tomme plads eller Store små løgne.

Lektørudtalelse

Af

Karina Høyer

Litteratursiden.dk [online]

Af

Line Hoffgaard

2020-07-27

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 16. jul. 2020

Berlingske tidende

Af

Søren Kassebeer

d. 23. jun. 2020

Information

Af

Tonny Vorm

d. 26. jun. 2020


Informationer og udgaver

Bog stor skrift

2021

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020