Gå til indholdAlt det du ikke vidste om hemmeligheden bag ægte skønhed : en insiders guide


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

219 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2014

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2014


Beskrivelse


Om indre og ydre skønhed til den moderne kvinde, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv


Anmeldelser (1)


23. okt. 2014

En grundig bog om indre og ydre skønhed til den moderne kvinde, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv.

Forfatteren er uddannet journalist og har beskæftiget sig med skønhed og mode i en lang årrække. I denne bog deler hun ud af sin viden om skønhedspleje i kapitler med overskrifter som: Indre skønhed, ansigt, krop, spa, solens mange sider, makeup, forførende fingerspidser med mere. De forskellige afsnit indeholder fx korte historiske tilbageblik, formidling af egne erfaringer og oplevelser, anbefaling af skønhedsprodukter, ekspertinterviews og små afsnit hvor gængse skønhedsmyter punkteres. Teksten fylder mere end illustrationerne. Bagerst findes lister over hjemmesider, produktforhandlere og kildehenvisninger.

Udgivelsen kommer fint omkring skønhedspleje på flere planer. Teksten er skrevet med små typer, hvilket gør, at værket kommer til at fremstå lidt teksttungt, selvom sproget er ligetil og formidler stoffet fint. En del af illustrationerne kan komme til at virke som reklamesøjle for forskellige produkter.

Bogens indhold minder om Skandinavisk skønhed


Skønhed kommer indefra


og Skønhed kommer indefra, der også er ret teksttunge udgivelser om skønhedspleje. Disse to har dog valgt andre illustrationer; henholdsvis fotos af smukke kvinder og tegnede illustrationer, hvor nærværende bog også har prioriteret skønhedsprodukterneBogens indhold minder om Skandinavisk skønhed og , der også er ret teksttunge udgivelser om skønhedspleje. Disse to har dog valgt andre illustrationer; henholdsvis fotos af smukke kvinder og tegnede illustrationer, hvor nærværende bog også har prioriteret skønhedsprodukterneBogens indhold minder om Skandinavisk skønhed og Skønhed kommer indefra, der også er ret teksttunge udgivelser om skønhedspleje. Disse to har dog valgt andre illustrationer; henholdsvis fotos af smukke kvinder og tegnede illustrationer, hvor nærværende bog også har prioriteret skønhedsprodukterne.

Lektørudtalelse

Af

Dorte Tissot Hansen


Informationer og udgaver

Bog

2014