Bøger / faglitteratur

Alt det du er : en vej til kærlig selvomsorg


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
163 sider
Udgivet
2016
Ophav

Beskrivelse


Selvhjælpsbog om at forløse gamle, fastlåste følelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2016

af

af

Grethe Lorentzen

d. 2. nov. 2016

Selvhjælpsbog henvendt til læsere, som ønsker at forløse gamle, fastlåste følelser.

Sonja Kock beskriver her sine oplevelser af følelser som farver og energi, som hun altid har kunnet se. Hun introducerer og gennemgår derefter sin metode, "Følelsernes formel", til forløsning af fastlåste følelser, og giver eksempler på brugen af den. Metoden består i at identificere følelsen i nuet, acceptere den, tænke på den hændelse eller person, som har udløst den (tanker, som uvægerligt følger følelsen), stoppe tankerne, og lade følelsen bevæge sig igennem kroppen, for så at slippe den, når den begynder at klinge af. SK er bl.a. healer, terapeut og shiatsu-massør, og metoden er baseret på hendes egne erfaringer.

SK beskriver hvordan følelser vi ikke kan lide, og som ikke er følt færdige, sætter sig fast i kroppen. Hun giver med denne bog en intuitivt rigtig metode til at "bevæge" gamle, uforløste følelser færdige. Metoden er enkel, men det kræver viljestyrke og mod at lade følelserne gennemstrømme kroppen, især hvis det handler om meget smertefulde følelser. SK opererer med begreberne jeg-bevidsthed og sjælsbevidsthed, og sjælsbevidstheden nærmer vi os når vi slipper gamle følelser.

Ilse Sand giver i Find nye veje i følelsernes labyrintNår sjælen kalder enkle råd om at håndtere besværlige følelser. Når sjælen kalder fremlægger et 33-dages program til at opnå harmoni med sig selvIlse Sand giver i Find nye veje i følelsernes labyrint enkle råd om at håndtere besværlige følelser. fremlægger et 33-dages program til at opnå harmoni med sig selv.