Gå til indholdAlt der glimter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

319 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

chick lit,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Den 27-årige it-girl, Sophie Chesterton, har det hele. Men en dag har hun pludselig ikke længere adgang til faderens formue og må flytte ind i en faldefærdig bygning sammen med 4 uhumske roommates. Hvordan skal hun kunne klare sig i det virkelige liv? For alle, der elsker new adult-romaner


Anmeldelser (1)


2. sep. 2022

Den 27-årige it-girl, Sophie Chesterton, har det hele. Men en dag har hun pludselig ikke længere adgang til faderens formue og må flytte ind i en faldefærdig bygning sammen med 4 uhumske roommates. Hvordan skal hun kunne klare sig i det virkelige liv? For alle, der elsker new adult-romaner.

Sophie har aldrig måttet spekulere på, hvor pengene skulle komme fra. Hun har bare nydt det søde liv i faderens mondæne villa sammen med sin stedmor og et utal af tjenestefolk. Hun har aldrig behøvet at arbejde, men er for prestigens skyld indimellem assistent for en berømt modefotograf. Alle hendes veninder lever også det rige, bekymringsfrie liv, men da tragedien rammer og Sophie bliver smidt på gaden, får hun ingen hjælp fra dem. I stedet finder hun et værelse i en uhumsk lejlighed, som hun skal dele med 3 fyre. Det bliver starten på nye venskaber og en stejl læringskurve for en, der aldrig har prøvet at gøre rent selv.

Skøn historie om at miste ufattelig rigdom og om at finde ind til livets rigtige værdier. Sophies sociale deroute er både morsomt og hjertevarmt fortalt. Jenny Colgan er mest kendt for sin feel good-romaner fra en lille skotsk ø, men en underholdende storby-roman for en yngre læserskare mestrer hun også.

Nyd også den omvendte askepothistorie i Erin Watts Papirprinsessen


Nyd også den omvendte askepothistorie i Erin Watts Papirprinsessen.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022