Gå til indholdAlletiders Ulf


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

217 sider: alle illustrerede i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Portrætbog om Ulf Pilgaards liv og virke skrevet som en hyldest i anledning af hans 40-års jubilæum og afsked med Cirkusrevyen. For voksne med interesse for Ulf Pilgaard og dansk showbizz


Anmeldelser (2)


25. sep. 2020

Portrætbog om Ulf Pilgaards liv og virke skrevet som en hyldest i anledning af hans 40-års jubilæum og afsked med Cirkusrevyen. For voksne med interesse for Ulf Pilgaard og dansk showbizz.

Bog bestående af ca. 70 procent billeder og 30 procent tekst, der portrætterer og beskriver Ulf Pilgaards liv både privat og professionelt. Bogen indledes med to forord af Ernst Trillingsgaard og Torben "Træsko" Pedersen. Derefter følger billeder af Ulf Pilgaards liv med beskrivelser til. Der er billeder fra barndom, ungdom og et væld af billeder fra forestillinger og fællesfotos med andre store skuespillere. Ulf Pilgaard kommer også ind på sin aktuelle situation som enkemand og den delvise pensionisttilværelse, han nu skal til at indlede. Bogen afsluttes med en tidslinje over de største begivenheder både på hjemmefronten og som skuespiller.

Smuk og stemningsfuld udgivelse. Det er en udpræget billedbåret bog med meget lækre fotografier fra før og nu. Den er meget letlæst og underholdende.

Lisbet Dahl, der er Ulf Pilgaards makker gennem rigtig mange år, har også skrevet en bog med billeder fra hendes lange liv i Cirkusrevyen: Undskyld, jeg blander mig


Mit liv som Ulf


. Der findes også denne Ulf-biografi: Mit liv som UlfLisbet Dahl, der er Ulf Pilgaards makker gennem rigtig mange år, har også skrevet en bog med billeder fra hendes lange liv i Cirkusrevyen: Undskyld, jeg blander mig. Der findes også denne Ulf-biografi: Lisbet Dahl, der er Ulf Pilgaards makker gennem rigtig mange år, har også skrevet en bog med billeder fra hendes lange liv i Cirkusrevyen: Undskyld, jeg blander mig. Der findes også denne Ulf-biografi: Mit liv som Ulf.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad

Litteratursiden.dk [online]

Af

Per Eilif Månson

2020-10-20


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Bog

2020

Ebog

2020