Bøger / skønlitteratur / roman

Alle var der : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
364 sider
Udgivet
2009
Ophav
Genre og form
roman, chick lit

Beskrivelse


Bette er festarrangør i det unge, rige og kendte New York. Hun kender alt og alle, men bliver også berygtet, da hun dater en erfaren playboy. Desværre skræmmer hun også sin ægte kærlighed væk.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Lene Hedengran Jacobsen

2007

Til alle chick lit-elskere. Det lyserøde omslag leder netop tankerne hen på genren.

Så er der nyt fra forfatteren til bestselleren: Djævlen går i Prada fra 2006. Denne gang med hovedpersonen Bette (Bettina Robinson), der opgiver sit forudsigelige job i en bank, og hurtigt får sig et prestigefyldt job, hvor hun bliver betalt for at feste. Hun bliver festarrangør i New York og omgås de kendte, går til VIP-fester og kommer på de hotteste klubber på Manhatten. Hendes job består kort sagt i at kende de rigtige og sætte dem sammen på de rette måder. Hun begynder, mere eller mindre ufrivilligt, at date en kendt playboy - hvilket kun får hende endnu længere op ad karrierestigen. Men det sætter sine spor på hendes personlighed, så hendes gamle venner og familie snart ikke kan kende hende igen.

Fortællingen er i stil med Shopaholic-bøgerne af Sophie Kinsella, Jennifer Weiner og Candace Bushnell.

En underholdende chick lit-bog, der giver os et vigtigt og rammende indblik i New Yorks glamourøse jetset-verden af de unge, de rige og de kendte.


Jyllands-posten

d. 22. nov. 2007

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 22. nov. 2007