Gå til indholdAldrig mere venner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

111 sider

Udgivet

2018

genre/form

romanOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Selma bliver holdt udenfor at sin tidligere bedste veninde, Maja. Det er hårdt at føle sig helt alene. Selma har aldrig rigtigt talt med Anna og Katja. De er søde, men også lidt underlige


Anmeldelser (1)


16. okt. 2018

Selma har mistet sin bedste veninde i klassen. Det er hverken sjovt at stå alene eller at kæmpe med at finde sin nye plads i klassekammeraternes sociale spil. Ny realistisk pigeserie for alle 10-12-årige.

Maja har droppet Selma. De var ellers bedste venner, men nu er Selma helt alene. Selma har aldrig rigtigt talt med Anna og Katja. De er søde, men også ret underlige. Vil Selma hænge ud med dem, når det bare giver Maja mere at bagtale hende om? I "Aldrig mere venner" får pigerne også en ny dreng i klassen. Hjalte er super sød, men han bliver irriteret over alt deres pigefnidder. I "Kærester?" kan Selma ikke helt finde ud af, om hun er forelsket i Hjalte. Han er bare god at snakke med, men han er måske også mere interesseret i pæne Maja? Hjaltes kammerat, Benjamin, er vist vild med Selma. Det hele er bare så forvirrende og det er rart, at hun kan støtte sig til Anna og Katja.

Skøn nye pigeserie, som virkelig rammer plet på de svære problemer med veninder og begyndende kæresterier. Der nævnes ikke et specifikt klassetrin, men bøgerne passer til ca. 4.-5. klasse.

Problemerne er lidt større - og måske mindre realistiske - i Camilla Wandahls "Veninder for altid"-serie, der starter med Ji


Rose og veninderne


Rose og veninderneProblemerne er lidt større - og måske mindre realistiske - i Camilla Wandahls "Veninder for altid"-serie, der starter med Ji Problemerne er lidt større - og måske mindre realistiske - i Camilla Wandahls "Veninder for altid"-serie, der starter med Ji Rose og veninderne.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Bog

2018

Ebog

2018