Gå til indholdAldrig igen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

304 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Da Julie møder den dominante og smukke mand, Jay, bliver hun øjeblikkeligt draget af hans spændende univers. Men kan hun leve med, at Jay beslutter at hun kun skal gå i seng med Kasper?


Anmeldelser (1)


17. apr. 2020

Da Julie møder den dominante og smukke mand, Jay bliver hun øjeblikkeligt draget af hans spændende univers. Men kan hun leve med, at Jay beslutter at hun kun skal gå i seng med Kasper? "Feisty ladies" er en ny, sexet serie for især voksne kvinder.

Julie er både selvstændig og handlekraftig. Nu har hun endelig fået smidt sin utro ekskæreste ud og vover sig ud i nattelivet for at flirte igen. Da hun møder Jay, er hun som hypnotiseret og kan slet ikke tænke klart. Jay er i byen med Kasper, som han bestemmer over i alle henseender. Nu skal Julie beslutte om, hun vil afprøve sig selv og det mørke univers sammen med Kasper og Jay. Spørgsmålet er bare om hun overhovedet kan sige nej til Jay? Også selvom at han beslutter, at det kun er Kasper, der skal have sex med Julie.

Danske Pernille Vørs formår som altid at skabe en fortættet, erotisk stemning. Hun beskriver jagten og Julies indledende overgivelse, så alle vil få blussende kinder. Desværre tabes s/m pusten undervejs, hvor Julie og Jays forhold forvandles til en lidt banal udgave af Pretty Woman, hvor hverken s/m universet eller de erotiske scener rigtigt udfoldes.

Der udkommer rigtigt mange erotiske romaner i øjeblikket, prøv fx Vi Keelands Bossman


Der udkommer rigtigt mange erotiske romaner i øjeblikket, prøv fx Vi Keelands Bossman.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020