Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Affæren : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

299 sider

Udgivet

2016

Ophav

James Patterson(forfatter)

Sara Koch(oversætter)
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. aug. 2010

af

af

Lene Kristiansen

d. 5. aug. 2010

Traditionel amerikansk spændingsbog, som trods en kvindelig hovedperson, mest henvender sig til et mandligt publikum.

J. Patterson har solgt mere end 150 mio. bøger på verdensplan, og bøgerne, som han skriver ca. 2 af om året, er først og fremmest i krimi/spændingsgenren. Traditionelt plot, effektivt underholdende fra første side og med en personkarakteristik, der ikke går i dybden. Han har et par serier bag sig, men denne er en enkeltstående (eller den første i en serie, hvem ved?) og i øvrigt skrevet sammen med Michael Ledwidge, ikke tidligere udkommet på dansk. Drabsefterforsker Lauren Stillwell oplever sit livs mareridt, da manden (også politimand) hun har taget som elsker, fordi hun tror, hendes mand Paul har en affære, findes myrdet, og hun bliver sat til at opklare mordet. Velvidende, at det er Paul, der er morderen. Patterson er kendt for sine korte kapitler, og for hvert stilles Lauren overfor et nyt dilemma, der er tæt på at afsløre hendes dobbeltspil. Troværdighed er ikke noget, der tynger bogen, men Patterson giver det, han er god til og som nogle læsere søger, et par timers uforpligtende underholdning.

Som de fleste bøger i Pattersons produktion. Sidste bøger på dansk fra Patterson er Postkortmorderne med Liza Marklund fra 2009 og Til døden os skiller, 2006.

På linje med de fleste bøger i Pattersons store produktion; en typisk amerikansk spændingsbog af en forfatter, der er leveringsdygtig i spænding og uforpligtende underholdning, som ikke giver sig ud for mere, end det er.Informationer og udgaver

2016

Bog

James Patterson

Rosinante, 2. udgave

2010

Bog

James Patterson

Rosinante, 1. udgave

2018

Ebog

James Patterson

Lindhardt og Ringhof

2012

Lydbog (net)

indlæser: Randi Winther

Biblioteksmedier

2013

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Randi Winther

Biblioteksmedier

2011

Lydbog (cd)

indlæser: Randi Winther

Biblioteksmedier