Gå til indholdAfdelingen for sund fornuft : bliv fri for bureaukratisk forstoppelse og corporate bullshit


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

248 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Branding-guruen Martin Lindstrøm opfordrer i denne debatbog til at oprette en "Afdeling for Sund Fornuft" i et opgør med en verden, han ser som præget af "bureaukratisk forstoppelse" og "corporate bullshit". For dem, som læser bøger om ledelse


Anmeldelser (3)


4. jan. 2021

Branding-guruen Martin Lindstrøm opfordrer i denne debatbog til at oprette en "Afdeling for Sund Fornuft" i et opgør med en verden, han ser som præget af "bureaukratisk forstoppelse" og "corporate bullshit". For dem, som læser bøger om ledelse.

I bogen befinder Martin Lindstrøm sig fx i et fly i den aktuelle corona-virkelighed. Her oplever han bureaukrati, som strider mod hans sunde fornuft. Lindstrøm afslutter sit forord sådan: "Nå, men vi er nået til kogepunktet - og tiden er mere end nogensinde moden til, at vi vrister os fri af spændetrøjen og genindfører noget sund fornuft i vores liv én gang for alle". Lindstrøm har i sin bog masser af eksempler på bureaukratisk forstoppelse eller corporate bullshit, fx at blive udelukket fra sin arbejds-pc, og den eneste måde man kan nå it-afdelingens support på, er på supportens hjemmeside, eller hvad med altid at sætte medarbejdere unødigt på som "cc" i mange mails? Lindstrøm fortæller ud fra sit eget internationale arbejdsliv som foredragsholder, branding-ekspert og forfatter. Her er overskrifter som "Hvor er empatien blevet af?" og "Politik: Den usynlige spændetrøje". Martin Lindstrøm har fx også skrevet Small data


I bogen befinder Martin Lindstrøm sig fx i et fly i den aktuelle corona-virkelighed. Her oplever han bureaukrati, som strider mod hans sunde fornuft. Lindstrøm afslutter sit forord sådan: "Nå, men vi er nået til kogepunktet - og tiden er mere end nogensinde moden til, at vi vrister os fri af spændetrøjen og genindfører noget sund fornuft i vores liv én gang for alle". Lindstrøm har i sin bog masser af eksempler på bureaukratisk forstoppelse eller corporate bullshit, fx at blive udelukket fra sin arbejds-pc, og den eneste måde man kan nå it-afdelingens support på, er på supportens hjemmeside, eller hvad med altid at sætte medarbejdere unødigt på som "cc" i mange mails? Lindstrøm fortæller ud fra sit eget internationale arbejdsliv som foredragsholder, branding-ekspert og forfatter. Her er overskrifter som "Hvor er empatien blevet af?" og "Politik: Den usynlige spændetrøje". Martin Lindstrøm har fx også skrevet Small data.

Martin Lindstrøm er både skarp, kritisk og humoristisk i sin bog, hvor jeg bestemt vil stemme på den sunde fornufts sejr i bogens mange forskellige eksempler på unødig bureaukrati og alt for meget bullshit.

En anden ny bog er Varmluftsstrategi for begyndere


En anden ny bog er Varmluftsstrategi for begyndere.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Berlingske tidende

Af

Rune Selsing (f. 1982)

d. 11. feb. 2021

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 20. feb. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2020