Gå til indholdÆgtemanden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

251 sider

Udgivet

2009

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2008


Beskrivelse


Krimi. Mitch har et lille firma og er lykkelig gift med Holly. Da Holly kidnappes, må han skaffe to millioner dollars. Det vil han, men må også se stort på, hvilke metoder han bruger


Anmeldelser (1)


1. jan. 1970

Koontz' normale læsere vil flå denne nye bog ned fra hylden. Andre, der ikke har læst nogle af hans bøger før, måske på grund af de overnaturlige elementer, kan også roligt læse denne bog. Det er en fantastisk spændende action-thriller uden overnaturlige elementer, så den bør henvende sig til alle læsere af denne type historier. Forfatternavnet og bogens for- og bagside vil sælge den uden problemer.

Mitch Rafferty ejer et gartnerfirma med en enkelt ansat. Han bor med sin kone i et lille hus og drømmer om at kunne udvide firmaet og få børn, når de har fået sparet lidt op. Hans hverdag bliver brutalt revet op med rode, da han bliver ringet op af en mand, der har kidnappet Mitchs kone og forlanger to millioner dollars i løbet af tres timer for at frigive hende i live. Mitch har ingen chance for at skaffe pengene, men kidnapperen er overbevist om, at han nok skal finde en løsning. Denne løsning viser sig, som tiden går, at blive mere og mere farlig for Mitch, og under jagten på pengene får han nok at gøre med at holde sig selv i live og ude af politiets søgelys.

Ægtemanden er godt skrevet og ligger kvalitetsmæssigt i den øvre ende af spændingsgenren. Personerne har dybde. Selv naturen har en form for personlighed og bliver nærmest beskrevet som en angivelse af personernes sindstilstand. Skrivestilen er Koontz' sædvanlige.

Denne bog er en page-turner af rang og bør befinde sig på alle folkebiblioteker. Den vil meget hurtigt blive slidt op, selv med et minimum af formidling.

Lektørudtalelse

Af

Michael Olsen


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2010

Bog

2009

Bog

2008

Lydbog (cd)

2009

Punktskrift

2008

Lydbog (net)

2008

Ebog

2008