Gå til indholdADHD sløjfer : vejledning og psykoedukation


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

Ca. 50 sider: ill. i farver ; 30 cm

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Inspiration og viden til at forstå diagnosen ADHD bedre. Hæftet kan bruges af såvel forældre til børn med ADHD som gruppeledere, lærere og pædagoger, der har brug for viden, forståelse og inspiration til at styrke og støtte børn med ADHD i deres hverdag


Anmeldelser (1)


3. jan. 2019

Masser af inspiration og viden til alle, der har lyst til at forstå diagnosen ADHD bedre. Hæftet kan bruges af såvel forældre til børn med ADHD som gruppeledere, lærere og pædagoger, der har brug for viden, forståelse og inspiration til at styrke og støtte børn med ADHD i deres hverdag.

Dette hæfte indeholder tips og gode råd, kaldet "sløjfer", som bl.a. skal hjælpe med at øge tålmodigheden hos den voksne omkring barnet med ADHD. Hensigten er ligeledes at flytte fokus fra, hvad barnet burde være i stand til i kraft af sin biologiske alder til et positivt fremadrettet fokus på, hvordan man hjælper barnet til at udvikle sig på de områder, hvor modenheden er forsinket. Hæftet indeholder 24 sløjfer og kan anvendes som et opslagsværk.

Fantastisk brugbart hæfte for voksne, der er i kontakt med børn med ADHD. Hæftet er fyldt med gode råd og erfaringer fra hverdagen, som kan være et stærkt supplement til teorier om diagnosen. Hæftets layout er brugervenligt og fyldt med farver, der gør det rart at læse.

Der findes ikke lignende titler i denne form, men et par titler, der ligner er fx: Anerkendelse og inklusion, også i grupper


Mobilize Me


og Mobilize MeDer findes ikke lignende titler i denne form, men et par titler, der ligner er fx: Anerkendelse og inklusion, også i grupper og Der findes ikke lignende titler i denne form, men et par titler, der ligner er fx: Anerkendelse og inklusion, også i grupper og Mobilize Me.

Lektørudtalelse

Af

Mette F. F Dyreborg


Informationer og udgaver

Bog

2018