Gå til indholdADHD med succes : også uden medicin


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

144 sider

Udgivet

2012

Originaludgave

2012


Beskrivelse


Forfatteren giver alternative vinkler på diagnosen ADHD, med udgangspunkt i spirituelle teorier og meditation, samt om de sygdomme, der ofte rammer mennesker med ADHD, og om hvordan man kan afhjælpe disse via kost fremfor medicin


Anmeldelser (1)


2. jul. 2012

Bogen vil interessere forældre til ADHD-børn, som gerne vil gå andre veje end medicinering.

Tine Grønhøj (1966) er laborant og coach med speciale i coaching af unge (med ADHD) samt mor til Victor, som har ADHD. Bogens store styrke er, at forfatteren ikke betragter ADHD som et problem i sig selv, men en udfordring, hvor udfordringen vel at mærke ofte består i omgivelsernes manglende forståelse. Det gælder også hendes eget tilfælde, hvor hun har oplevet mange konflikter med skole og pædagoger, som vidste/forstod for lidt om hendes søn. I sin bog inddrager hun forskellige alternative vinkler på diagnosen, som har inspireret hende i hendes egen forståelse af sønnen, Victor: Ninka Mauritsons Kernesund familie sådan, 2007 satte hende på sporet, og siden har hun suget til sig og gjort erfaringer. Da Vinci type kalder hun mennesker med ADHD (genier). Hun vier et kapitel til idéen om stjernebørn og indigobørn fra den spirituelle verden, hvor man også opererer med særligt sensitive personer. Videre om de sygdomme, som er kendetegnende for mennesker med ADHD, loven om tiltrækning samt meditation. Forfatteren når ud i mange hjørner med det formål at styrke familier med ADHD. Nem at læse, men sproget er med mange gentagelser.

For samme målgruppe kom for nyligt Kost og ADHD : en nemmere hverdag trin for trin, 2012, som dog alene fokuserer på kosten.

En spændende og anderledes bog om ADHD, som bør anskaffes bredt i bibliotekerne.

Lektørudtalelse

Af

Alma Lind Jensen


Informationer og udgaver

Ebog

2014

Bog

2012