Gå til indholdAbsolut allerdejligste solskinspiger : livshistorier fra kvinder i prostitution


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

308 sider: ill.

Udgivet

2008

Originaludgave

2008


Beskrivelse


Ni danske og udenlandske kvinder, som har været i prostitution, giver et indblik i deres personlige livshistorier


Anmeldelser (3)


30. okt. 2008

En rigtig god og grundig bog om et forfærdeligt emne. Den er perfekt til at fortælle den personlige historie om prostitution og vil være meget anvendelig i opgavesammenhæng.

Ulrikke Moustgaard er journalist og har tidligere været ansat på Information og Jyllands-posten. Hun har i flere omgange skrevet om prostitution og trafficking. Hun har her interviewet 9 kvinder om prostitution og misbrug, og de fortæller deres historie af et ærligt hjerte. Det er gjort sobert og uden hverken følelses- eller anden porno. Bogen kan læses af alle, men er ikke for sarte sjæle.

Vi har flere bøger om prostitution, men denne har den personlige beretning som sit fokus. Den har den rigtige balance mellem det personlige og det private, og har desuden historien om Reden og deres store arbejde for både danske og udenlandske kvinder.

En bog, der berører én dybt. Det er stærke beretninger, og forfærdelige skæbner. Heldigvis har forfatteren besluttet, at alle historier skal ende lykkeligt, så derfor er alle bogens kvinder i dag ude af prostitution og misbrug.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe

Politiken

Af

Lars Hedebo Olsen

d. 29. nov. 2008

Weekendavisen

Af

Helle Broberg Nielsen

d. 28. nov. 2008


Informationer og udgaver

Bog

2008