Gå til indholdÅrets gang i Eventyrhuset


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


En inspirations- og aktivitetsbog for hele familien, der følger årets gang. Find madopskrifter og idéer til kreativ hygge med udgangspunkt i årets måneder. For børnefamilier, der holder af at lade kreativiteten få frit løb


Anmeldelser (1)


9. okt. 2020

En inspirations- og aktivitetsbog for hele familien, der følger årets gang. Find madopskrifter og idéer til kreativ hygge med udgangspunkt i årets måneder. For børnefamilier, der holder af at lade kreativiteten få frit løb.

Bogens kapitler er opdelt i årets 12 måneder. Hvert kapitel indeholder en historie til højtlæsning, der tager udgangspunkt i den måned, der er tale om, forslag til samtaleemner, sange og aktiviteter, hvor hovedvægten ligger på madopskrifter. Der er ikke et register i bogen. Indbundet i format 25x21 cm.

"Årets gang i Eventyrhuset" er en opskrifts- og idébog til især børnefamilier. Opskrifterne er primært rettet mod de voksne, ligesom mange af de kreative idéer skal udføres om ikke af, så i hvert fald sammen med en voksen. Bogens fotografier er i farve, men er flere steder underbelyste.

Læs også Sif Orellanas Krudtugler & kanelsnegle


Rollinger & roulader


Liv og glade dage


Efter skoletid


7 skærmfri dage


. Selvom den oprindeligt er fra 2004, så holder den stadig, ligesom Rollinger & roulader. Mere inspiration er der at finde i Liv og glade dage, Efter skoletid og 7 skærmfri dageLæs også Sif Orellanas Krudtugler & kanelsnegle. Selvom den oprindeligt er fra 2004, så holder den stadig, ligesom . Mere inspiration er der at finde i Liv og glade dage, Efter skoletid og 7 skærmfri dageLæs også Sif Orellanas Krudtugler & kanelsnegle. Selvom den oprindeligt er fra 2004, så holder den stadig, ligesom Rollinger & roulader. Mere inspiration er der at finde i , Efter skoletid og 7 skærmfri dageLæs også Sif Orellanas Krudtugler & kanelsnegle. Selvom den oprindeligt er fra 2004, så holder den stadig, ligesom Rollinger & roulader. Mere inspiration er der at finde i Liv og glade dage, og 7 skærmfri dageLæs også Sif Orellanas Krudtugler & kanelsnegle. Selvom den oprindeligt er fra 2004, så holder den stadig, ligesom Rollinger & roulader. Mere inspiration er der at finde i Liv og glade dage, Efter skoletid og Læs også Sif Orellanas Krudtugler & kanelsnegle. Selvom den oprindeligt er fra 2004, så holder den stadig, ligesom Rollinger & roulader. Mere inspiration er der at finde i Liv og glade dage, Efter skoletid og 7 skærmfri dage.

Lektørudtalelse

Af

Helle Laursen


Informationer og udgaver

Bog

2020