Gå til indholdAamund : om enspænderen, livsværket og familien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

255 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2010

genre/form

biografierOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Om erhvervsmanden Asger Aamunds (f. 1940) opvækst, familieliv og karriere samt engagement i samfundsdebatten


Anmeldelser (6)


30. sep. 2009

Alle yndere af biografier vil blive optaget af denne biografi over Asger Aamund, og bogen har samtidig også stor relevans for alle med interesse for erhvervslitteratur generelt og dansk biotekindustri især.

Forfatterne til biografien har haft lejlighed til at interviewe Aamund og andre, som står ham nær, og på den baggrund fortælles i et letflydende sprog om specielt Asger Aamunds erhvervskarriere, men også hans opvækst og familieforhold beskrives. Som iværksætter er Aamunds opbygning af biotekvirksomhederne NeuroSearch og Bavarian Nordic et højdepunkt i karrieren, om end afkastet til disse firmaers aktionærer endnu ikke har nået samme højder, og et af kapitlerne i bogen stiller også spørgsmålet, om Aamund har været en succesfuld erhvervsmand. Ingen kan dog betvivle Aamunds evner som kommunikator og hans store engagement i samfundsdebatten, hvilket stadig ikke er almindeligt blandt erhvervsledere. Et afsnit i bogen beskæftiger sig med Aamunds rolle i dannelsen af partiet Ny Alliance. Appellerende bagsidetekst.

Bogen udgives af Gyldendal Business, og det er erhvervsmanden Aamund, der er i centrum, og derfor er bogen på linje med de seneste års udgivelser af biografier over danske erhvervsfolk.

Aamund-navnet er særdeles bekendt på bibliotekerne, og søsteren Jane Aamund udtaler sig også flere gange om sin bror i denne aktuelle bog, der vil blive bredt efterspurgt.

Lektørudtalelse

Af

Poul Flou Pedersen

Lederne

Af

Trine Wiese

Årg. 93, nov. (2009)

Jyllands-posten

Af

Henrik Ørholst

d. 11. okt. 2009

Politiken

Af

Niels Nørgaard

d. 5. dec. 2009

Børsen

Af

Jonas Hindsholm Bentzen

2009-10-02

Berlingske nyhedsmagasin

Af

Ulrik Jørgensen

2009, nr. 31


Informationer og udgaver

Ebog

2011

Bog

2010

Bog

2009

Lydbog (net)

2009

Lydbog (cd-mp3)

2009