Gå til indholdA.R.


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

233 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. En sommeraften finder en bilist en kvinde vaklende rundt i et sommerhuskvarter. Umiddelbart befinder hun sig i en tilstand af chok og er ikke til at komme i kontakt med, så da hun indlægges på hospitalet bliver politiassistent Morten Krag og hans makker Carl inddraget i opklaringen


Anmeldelser (3)


8. mar. 2018

Hvor langt ville du gå for at hævne fortidens uretfærdigheder? Ville du snyde og bedrage, frihedsberøve andre, ja endda begå mord? Krimi for læsere af traditionelle krimier med vægt på opklaringsarbejde.

En sommeraften finder en bilist den smukke arkitekt Ann Roed vaklende rundt i et sommerhuskvarter på Røsnæs. Umiddelbart befinder hun sig i en tilstand af chok og er ikke til at komme i kontakt med, så da hun indlægges på hospitalet bliver politiassistent Morten Krag og hans faste makker, den noget excentriske Carl inddraget i opklaringen. Hvad har Ann været udsat for? Hvor har hun været og hvad har hun set? Opklaringen gøres ikke lettere, da der sker ikke et men to mord, med umiddelbar relation til den succesrige arkitekt, og Morten og Carl får en mistanke om, at ikke alt er hvad det ser ud til.

Et gensyn med et kendt makkerpar og en udmærket plotkonstruktion i en kendt skabelon, hvor alle tråde samles til sidst, placerer bogen i det brede midterfelt af danske krimier. Det er ikke en krimi drevet af action og vold, snarere en roligt fremadskridende spændingsbog med et skævt persongalleri. Sprogligt er det ikke Hartvigs bedste, dertil virker nogle af dialogerne lidt for konstruerede.

Blind vej


er første bind om Morten Krag, stilmæssigt kan Harvig sammenlignes med fx Niels Lillelund og Ole FrøslevBlind vej er første bind om Morten Krag, stilmæssigt kan Harvig sammenlignes med fx Niels Lillelund og Ole Frøslev.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 28. aug. 2018

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 20. jul. 2018


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2018

Bog

2018