Gå til indhold50 opfindelser : højdepunkter i teknologien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

348 sider: ill. (nogle i farver) ; 28 cm

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Anmeldelser (4)


15. okt. 2015

Nogle af bogens 50 teknologiske højdepunkter er fx nylon, tandbørsten, mobiltelefonen, internettet, fjernsynet og nanoteknologi. For dig, som læser om teknologi. Kan bruges til skoleopgaver fra og med folkeskolens ældste klasser.

Danske forskere præsenterer her 50 højdepunkter i teknologien. Om udvalget af højdepunkter: "I denne bog om nogle er de væsentligste opfindelser fra de tidligste civilisationer til i dag er det både inspiration og perspiration, der er i fokus. Et væsentligt kriterium for valget af bogens opfindelser er, at de har fået værdi for marked og samfund." Første teknologiske højdepunkt er "Papyrus og papir". Herefter følger så forskellige teknologier som de gotiske katedraler, raketter, regnemaskinen, øl, olie, plast, det elektriske lys, automobilen, flyvemaskinen, samlebåndet, p-pillen, bioteknologi og den personlige computer. Hvert faktaafsnit ledsages af illustrationer. Efterskrift med overskriften "Opfindelsernes verden". Bogen er 3 bind af forlagets forskningsbaserede serie "50 højdepunkter".

Flot og velskrevet værk, der formidler teknologiske højdepunkter, så alle interesserede kan være med.

Kan oplagt sammenlignes med de andre bind serien: 50 ideer der ændrede verden


50 opdagelser


og 50 opdagelserKan oplagt sammenlignes med de andre bind serien: 50 ideer der ændrede verden og Kan oplagt sammenlignes med de andre bind serien: 50 ideer der ændrede verden og 50 opdagelser.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Ingeniøren

Af

Jens Ramskov

2015, nr. 46

Weekendavisen

Af

Jens Olaf Pepke Pedersen

d. 30. okt. 2015

Kristeligt dagblad

Af

Søren Hindsholm

d. 19. jan. 2016


Informationer og udgaver

Ebog

2016

Ebog

2015

Bog

2015