Gå til indholdBøger / faglitteratur

50 nye naturhistorier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

103 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Lille bog, der indeholder 50 små historier fra naturen, inddelt efter måneder. Oplagt for dem, der søger inspiration til udflugter og gode oplevelser i naturen


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2020

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 17. nov. 2020

Lille bog, der indeholder 50 små historier fra naturen, inddelt efter måneder. Oplagt for dem, der søger inspiration til udflugter og gode oplevelser i naturen.

Bogen starter med en indholdsfortegnelse, der er inddelt efter årets måneder. Derefter følger de forskellige naturhistorier, lige fra havlitten i januar, brumbasserne i april og uglerne i maj til svamperiget i november. Hver historie fylder et opslag i bogen, altså to sider, og der er billeder til hvert et opslag. For- og bagside kan foldes ud, og man får præsenteret nogle sommerfugle samt planter. Bogen er udgivet af Danmarks Naturfredningsforening.

Rigtig fin, lille, anvendelig brugsbog. De enkelte historier er korte og er derfor velegnede til at bruge sammen med børn også. Vi kommer både i skoven og på marken, men også i vores haver er der oplevelser i vente. Formatet gør, at den er praktisk at have med sig og nem at slå op i.

Andre bøger om at komme ud i naturen er fx 46 små naturhistorierOplev Danmarks natur med børn


af samme forfatter samt Oplev Danmarks natur med børnAndre bøger om at komme ud i naturen er fx 46 små naturhistorier af samme forfatter samt .Informationer og udgaver

2020

Bog

Ian Heilmann (f. 1948)

Danmarks Naturfredningsforening, Svendborg,Historia, 1. udgave