Gå til indhold50 begivenheder : højdepunkter i verdenshistorien


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

338 sider: ill. (nogle i farver) ; 28 cm

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Anmeldelser (1)


3. nov. 2017

Er du til store begivenheder i verdenshistorien og/eller er du ude efter en forholdsvis kort beskrivelse af begivenheder der har rykket verdenhistorien? Så bør du kigge nærmere på denne bog og dens indhold. For den historieinteresserede eller til opgaveskrivning.

"50 begivenheder" beskriver 50 højdepunkter i verdenshistorien. Læs eksempelvis om slaget ved Salamis, De moderne olympiske lege eller om afskaffelsen af apartheid. Bogen er kronologisk opbygget og hvert nedslag beskrives på cirka seks sider. Teksten er løbende flankeret af forskellige former for billedmateriale og afsluttes med et register med interne henvisninger.

Jeg er selv meget historieinteresseret og har derfor læst denne bog med stor interesse og er bestemt ikke blevet skuffet. Teksten og beskrivelserne er forholdsvise korte men indeholder stadig de vigtigste informationer om emnerne der beskrives. Ydermere er bogen rimelig letlæst på trods af emnernes meget blandede karakter. Jeg har brugt nogle timer i bogens selskab og regner bestemt med at vende tilbage senere.

For yderligere litteratur og nedslag i verdenshistorien se: Historiske hovedlinjer


Verdenshistorie. Bind 1 : Fra klassisk til førmoderne tid


eller tobindsværket Verdenshistorie. [Bind] 1For yderligere litteratur og nedslag i verdenshistorien se: Historiske hovedlinjer eller tobindsværket Verdenshistorie. [Bind] 1For yderligere litteratur og nedslag i verdenshistorien se: Historiske hovedlinjer eller tobindsværket Verdenshistorie. [Bind] 1.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen


Informationer og udgaver

Bog

2017