Gå til indhold5 positive bivirkninger ved at være venlig : bliv sundere, gladere, og lev længere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


8. maj. 2019

Vær venlig under alle omstændigheder og lad andre gøre tingene på deres egen måde er grundfilosofien her. Kræver ingen specielle forudsætninger, er for alle.

Hensigten med denne bog er "at skabe en dialog omkring venlighed, som får os til at tænke over venlighed på måder, vi måske ikke havde tænkt over før ". De 5 bivirkninger er: venlighed gør os glade, venlighed er godt for hjertet, venlighed forhaler aldring, venlighed forbedrer forhold og sidst men ikke mindst venlighed smitter. På dansk er af forfatteren tidligere udkommet med Jeg elsker mig


Hensigten med denne bog er "at skabe en dialog omkring venlighed, som får os til at tænke over venlighed på måder, vi måske ikke havde tænkt over før ". De 5 bivirkninger er: venlighed gør os glade, venlighed er godt for hjertet, venlighed forhaler aldring, venlighed forbedrer forhold og sidst men ikke mindst venlighed smitter. På dansk er af forfatteren tidligere udkommet med Jeg elsker mig.

Nem at gå til, en fin og brugbar lille bog hvis tankegods og øvelser kan gøre verden til et rarere sted at være.

Mere filosofisk og dybtgående er Den venlige overlever


Vær nær


. Også danske Tor Nørretranders har beskæftiget sig med emnet venlighed idet ca. 1/3 af hans Vær nær har venlighed som temaMere filosofisk og dybtgående er Den venlige overlever. Også danske Tor Nørretranders har beskæftiget sig med emnet venlighed idet ca. 1/3 af hans har venlighed som temaMere filosofisk og dybtgående er Den venlige overlever. Også danske Tor Nørretranders har beskæftiget sig med emnet venlighed idet ca. 1/3 af hans Vær nær har venlighed som tema.

Lektørudtalelse

Af

Heidi Mørch


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019