Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

5 ingredienser : nem & hurtig mad


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

317 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Ophav

Jamie Oliver(forfatter, illustrator)

David Loftus(illustrator)

Paul Stewart(illustrator)

Ninna Brenøe(oversætter)

m.fl

Genre og formkogebøger, opskrifter

Beskrivelse


130 opskrifter baseret på fem ingredienser, inddelt efter hovedingrediensen, f.eks. kylling, fisk, ris eller pasta. Med tilberedningstid på under en halv time


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. dec. 2017

af

af

Lars Ovesen

d. 6. dec. 2017

Har du en travl hverdag hvor tiden til hjemmelavet mad er begrænset? Så følg Jamie Oliver der i denne kogebog giver sine bedste bud på hurtig mad der "kun" består af fem velsmagende ingredienser. For alle der gerne vil lave nem og hurtig mad samt for dig der mangler inspiration til din næste servering.

Jamie Oliver tager i denne kogebog fat på hurtig og forholdsvis nem madlavning baseret på kun fem ingredienser. Opskrifterne er inddelt efter "hovedingrediensen" fx kylling, ris og nudler eller salater. De fleste opskrifter kan tilberedes på mellem 10 og 20 minutter, minus simre og/eller ovntid. Som udgangspunkt er ingredienserne noget der kan erhverves i ethvert større velassorteret supermarked.

Jamie Oliver rammer sømmet lige på hovedet med mad der er nem og hurtig at tilberede. Noget vi alle sukker efter i en, ofte hektisk, hverdag. Opskrifterne er nemme at følge og indeholder sjældent specialingredienser så der er ingen undskyldning for ikke at prøve. Jeg er i hvert fald blevet inspireret og skal da også prøve oksegryden, der virkelig er nem og lyder meget lækker.

For yderligere kogebøger, der fokuserer på nem og hurtig mad se: Hurtig lækker mad!Guld i gryden


eller Guld i grydenFor yderligere kogebøger, der fokuserer på nem og hurtig mad se: Hurtig lækker mad! eller .Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustratorer: David Loftus, Paul Stewart

Lindhardt & Ringhof, 1. udgave