Bøger / faglitteratur / øvelser

5:2 dit liv : brug principperne fra 5:2 kuren på alle aspekter af din tilværelse og spar penge, bliv sund og mere lykkelig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
334 sider
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
øvelser

Beskrivelse


Guide til hvordan man overfører principperne fra 5:2 kuren med let faste to gange om ugen til andre aspekter af tilværelsen, som f.eks. motion, alkohol, kærlighed, penge og bekymringer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2014

af

af

Jette Landberg

d. 16. juni 2014

Små forandringer i livets uvaner gør på sigt en stor forskel. Her er 5:2 kuren overført til en lang række centrale aspekter i tilværelsen. For alle der trænger til at give livet en opstrammer.

I princippet kan 5:2 overføres til hele tilværelsen, og man kan således blive sundere, lykkeligere osv. med små ændringer. Forfatteren, der er redaktør på The Guardian, levede efter 5:2 kuren med succes og besluttede at prøve systemet på andre områder også. Vi får her otte 5:2 kure, der hver er særdeles relevante i det moderne menneskes liv fx pengekuren, alkoholkuren, effektivitetskuren, bekymringskuren og miljøkuren. Man skal nok ikke gå i gang med for mange af kurene på én gang, men der medfølger forslag om, hvilke kure der passer sammen.

Små ændringer i hverdagen med stor effekt vil tiltale mange, det ses jo allerede ud fra 5:2 slankekurens succes. En ny metode til en bedre livsstil, der samtidig er til at holde ud, især hvis man ikke kaster sig ud i det hele på én gang. Alle kurene er grundigt beskrevet med enkle tiltag og øvelser.

5:2 slankekuren er beskrevet bl.a. i Den letteste vej til 5:2 kuren. Bogen her indeholder ikke en slankekur, men princippet overført på andre områder, hvilket ikke er set før. Man kan finde lignende råd og øvelser i andre bøger, fx i Pengekuren. Det særlige ved Emma Cooks bog er, at de her er samlet på en lang række områder og sat ind i 5:2 systemet.