Gå til indhold3D-venner : buttede perledyr du selv kan samle


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

196 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Vejledning i hvordan man laver tre-dimensionelle perlefigurer, der kan bruges til legetøj eller pynt. Om materialer, perler, strygetips og samlevejledning, og med 50 mønstre inddelt i kategorier som vilde dyr, kæledyr, småkravl og rumvæsener


Anmeldelser (1)


25. okt. 2018

Sjov og anderledes perlebog med 3D-perledyr. For alle kreative sjæle og perleelskere.

Nu er det slut med flade perleplader - i stedet kan man nu lave små perlebrikker, der sættes sammen til sjove kugleformede dyr og væsener. Bogen 3D-venner indeholder viden om materialer, perler, strygetips og udførlig samlevejledning. Herudover indeholder den over 50 mønstre, der er inddelt i familier; Vilde dyr, Kæledyr, Småkravl, Bondegårdsdyr, Neon-venner, UV-venner, Spøgelser og Rumvæsener. Til hver familie findes udover 3D-mønstre også et almindeligt fladt perlemønstre, så der er noget for de helt små også. Alle figurerne er bygget op efter de samme to grundmønstre. Forfatteren har bloggen karensperler.dk, hvor man kan finde mere inspiration og flere opskrifter.

Skønt med en ny og anderledes bog til samlingen af hobbybøger. Bogen er rigt illustreret med farvefotos, og de to grundmønstre gennemgås grundigt trin for trin med udførlige billeder. Perledyrene kræver nogen fingersnilde og masser af tålmodighed, men ellers er bogen til hele familien, idet der er sørget for små lette mønstre til de yngste.

Forfatteren har tidligere udgivet H. C. Andersens eventyr i perler


Jan Kjærs Nomerne i perler


Perlesjov


og Jan Kjærs Nomerne i perler, som begge er klassiske 2D-perlemønstre. Vil man have flere anderledes mønstre med perler kan Perlesjov anbefales. Her er mønstre på bl.a. uroer, luftballoner og æsker, der sættes sammen af flere kvadratiske pladerForfatteren har tidligere udgivet H. C. Andersens eventyr i perler og , som begge er klassiske 2D-perlemønstre. Vil man have flere anderledes mønstre med perler kan Perlesjov anbefales. Her er mønstre på bl.a. uroer, luftballoner og æsker, der sættes sammen af flere kvadratiske pladerForfatteren har tidligere udgivet H. C. Andersens eventyr i perler og Jan Kjærs Nomerne i perler, som begge er klassiske 2D-perlemønstre. Vil man have flere anderledes mønstre med perler kan anbefales. Her er mønstre på bl.a. uroer, luftballoner og æsker, der sættes sammen af flere kvadratiske pladerForfatteren har tidligere udgivet H. C. Andersens eventyr i perler og Jan Kjærs Nomerne i perler, som begge er klassiske 2D-perlemønstre. Vil man have flere anderledes mønstre med perler kan Perlesjov anbefales. Her er mønstre på bl.a. uroer, luftballoner og æsker, der sættes sammen af flere kvadratiske plader.

Lektørudtalelse

Af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl


Informationer og udgaver

Ebog

2019

Bog

2018