Gå til indhold23 sjove og kreative projekter for miljøhelte!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

64 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Idéer til 23 aktiviteter og projekter for miljøbevidste børn, inddelt i tre kategorier: superskrald, naturnørd og grøn samvittighed. Aktiviteterne spænder vidt, fra fiskedam, regnvandsopsamler og flagermuskasse til C02-venlige burgere og genbrug af tøj ved at sy det om til nye ting


Anmeldelser (1)


21. dec. 2016

Fagbog med idéer til 23 aktiviteter og projekter for drenge og piger, som er miljøbevidste. Til børn fra 8 år, dog skal mange projekter løses med voksenhjælp.

Bogens overordnede tema er genbrug og miljøvenlige projekter. De 23 kreative opgaver inddeles i tre kategorier: Superskrald, Naturnørd og Grøn samvittighed. Der er vejledninger til byggeprojekter i haven fx fiskedam, regnvandsopsamler og flagermuskasse. Der er madopskrifter og idéer til at sy tøj om til fx en taske. Hver projekt har en huskeseddel over hvad der skal bruges og en trinvis guide til udførelse. Derudover er "Det lille ekstra", som giver supplerende oplysninger og idéer til anvendelse. "Spørg en voksen" er indsat hvor der skal bruges ekstra kræfter eller skarpt værktøj. Bogen afsluttes med gode hjemmesider, ordliste og stikordsregister.

Bogen rammer spot on i tidens store trends. Både gør-set-selv idéer og miljøprojekter er populære. Sværhedsgraden er varieret, så der er lidt for enhver. Vejledningerne er grundige, men de fleste projektet kræver voksendeltagelse.

Bogen ligner 23 ting, du skal lave, før du bliver 11 1/2


Alvildas 365 ting du kan lave af pap og papir


Shanes verden - byggebog


. Der er andre projekter, men samme opsætning og skrift. Der er flere gør-det-selv idéer i Alvildas 365 ting du kan lave af pap og papir og Shanes verden - byggebogBogen ligner 23 ting, du skal lave, før du bliver 11 1/2. Der er andre projekter, men samme opsætning og skrift. Der er flere gør-det-selv idéer i og Shanes verden - byggebogBogen ligner 23 ting, du skal lave, før du bliver 11 1/2. Der er andre projekter, men samme opsætning og skrift. Der er flere gør-det-selv idéer i Alvildas 365 ting du kan lave af pap og papir og Bogen ligner 23 ting, du skal lave, før du bliver 11 1/2. Der er andre projekter, men samme opsætning og skrift. Der er flere gør-det-selv idéer i Alvildas 365 ting du kan lave af pap og papir og Shanes verden - byggebog.

Lektørudtalelse

Af

Henriette Camilla Jensen


Informationer og udgaver

Bog

2017