Gå til indhold18 sekunder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

362 sider

Udgivet

2011

Originaludgave

2008


Anmeldelser (1)


18. aug. 2008

Kan man lide at læse spændende krimier med et lettere nedtonet overnaturligt twist, så er 18 sekunder svær at komme udenom. Forsiden er flot og inspirerer til at vende bogen om og læse bagsideteksten, som er dækkende for indholdet og virkelig overbeviser én om, at den er værd at læse. Bogen er for både mænd og kvinder.

Sherry Moore er blevet blind efter en faldulykke som barn, til gengæld har hun fået evnen til at se de sidste 18 sekunder af en afdød persons liv og tanker ved blot at berøre liget. Hun kommer i forbindelse med kriminalinspektør Kelly Lynch-O'Shaughnessy, der efterforsker nogle mord i den ellers stille turistby Wildwood. Disse mord trækker tilsyneladende tråde tilbage til nogle uopklarede sager om forsvundne kvinder 30 år tilbage. Men morderen fatter også interesse i både Sherry og Kelly. Forfatteren har arbejdet i politiet i tyve år, og dette er hans første bog. Tiden ved politiet kan man sagtens fornemme i bogens beskrivelser af politiarbejdet, men at det er hans første bog er svært at forstå. Den er virkelig velskrevet. Det, at Sherry kan "se" folks oplevelser og tanker bliver forklaret på en pseudovidenskabelig måde, så de overnaturlige elementer er noget nedtonede.

Man kan måske godt sige, at 18 sekunder er en blanding af de svenske femikrimier og amerikanske tjubang-krimier. Vi får meget at vide om folks privatliv og problemer på jobbet, men der er noget mere fart over feltet.

18 sekunder er virkelig spændende og bør blive et hit.

Lektørudtalelse

Af

Michael Olsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2011

Lydbog (net)

2010

Bog

2011

Bog

2009

Bog

2008

Ebog

2011

Ebog

2009

Lydbog (cd-mp3)

2010

Lydbog (cd)

2010

Lydbog (cd)

2010