Bøger / faglitteratur

1400 års krigen : islams strategi, EU og frihedens endeligt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Forfatterne analyserer den islamiske krigsteori, strategi og taktik, som de mener vil kunne betyde frihedens endeligt, medmindre Vesten vågner op og griber til handling.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2009

af

af

Sune Hundebøll

d. 24. sep. 2009

Bogen henvender sig til læsere med interesse i forholdet mellem islam og Vesten. Ligesom indvandringskritiske kredse vil tage den til sig.

Bogen starter med en analyse af EU's immigrationspoliti. Via et kapitel om folkevandringer går den videre med en analyse af islams historie og teologi. Ifølge forfatterne står vi midt i en krig som startede for 1400 år siden. Det er en krig som flertallet i Vesten endnu ikke har erkendt eksistensen af. En krig mellem umma'en (den samlede muslimske menighed) og de vantro. Den strategiske stilling i krigen mellem islam og Vesten (og alle andre ikke-islamiske områder) beskrives. Herunder beskrives udvandring fra Mellemøsten til Europa, som en religiøs handling og som en del af islams krigsstrategi. Forfatterne fremstiller sig selv som "de realistiske". Deres meningsmodstandere karikeres som naive og tillægges holdninger som at "vores kultur er så gennemrådden, at den ikke er værd at kæmpe for".

Der er skrevet en del bøger om islam. Denne titel hører til blandt de kritiske som Ibe Warraqs Derfor er jeg ikke muslim og Kåre Bluitgens Koranen og profeten Muhammeds liv. 1400 års krigen er særegen i dens analyse af islams krigsteori, strategi og taktik i overtagelsen af Europa.

Med sikkerhed en islam-analyse der vil skabe debat.


Politiken

d. 1. okt. 2009

af

af

Poul Aarøe Pedersen

d. 1. okt. 2009


Jyllands-posten

d. 13. okt. 2009

af

af

Dennis Nørmark

d. 13. okt. 2009


Berlingske tidende

d. 2. okt. 2009

af

af

Ole Damkjær

d. 2. okt. 2009


Det ny Clarté

Årg. 4, nr. 13 (2010)

af

af

Kjeld Ammundsen

Årg. 4, nr. 13 (2010)