Bøger / faglitteratur

100 myter om sex


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
286 sider: ill. (nogle i farver)
Udgivet
2018
Ophav

Beskrivelse


Om de mere eller mindre sande myter, der florerer om sex.

Indhold

Hvad er normalt, og hvad er unormalt? ; Kvinder og lyst ; Mænd og lyst ; Kvindens køn ; Mandens køn ; Sex og alder ; Seksuel orientering og identitet ; Sex, forhold og følelser ; Sex og hvad deraf følger ; Sex og kultur ; Historiske sexmyter


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 2. nov. 2018

Sober, sjov og lærerig bog om de mere eller mindre sande myter, der florerer om sex. For alle der gerne vil have styr på sandhed og fakta om sex.

Hvor udbredt er sport i 2'eren, hvor lang tid varer et gennemsnitligt samleje, kan man få orgasme i træningscentret og er rødhårede virkelig vildere i sengen? Det er nogle af de mange myter, der enten dementeres eller bekræftes i bogens 100 kapitler. Sara Skaarup og Per Holm Knudsen er henholdsvis sexolog, brevkasseredaktør og psykoterapeut med en bred viden om danskernes sexliv.

Sjov, fræk, underholdende og stadig sober bog om sexmyter. Kan betragtes som et sjovt opslagsværk, der ikke nødvendigvis skal læses i sammenhæng. Sparsomt, men fint illustreret af Andreas Erstling.

I samme stil men med bredere fokus på sundhed findes 100 myter om sundhed og sygdomHvad alle bør vide om mænd. Fokus på mandens sexualitet og myter herom: Hvad alle bør vide om mændI samme stil men med bredere fokus på sundhed findes 100 myter om sundhed og sygdom. Fokus på mandens sexualitet og myter herom: .


Kristeligt dagblad

d. 11. okt. 2018

af

af

Else Marie Nygaard

d. 11. okt. 2018