Gå til indhold100 myter om hjernen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

290 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Er mænds hjerner større end kvinders? Har størrelsen overhovedet nogen betydning? Er det rigtigt, at vi kun bruger ti procent af vores hjerne? 100 myter om hjernen be- eller afkræftes


Anmeldelser (1)


25. sep. 2017

Populærvidenskabelig bog om hjernen. Er mænds hjerner større end kvinders? Har størrelsen overhovedet nogen betydning? 100 myter om hjernen be- eller afkræftes for læsere, der gerne vil vide, hvad de taler om.

Forfatter og foredragsholder Thomas Thaulov Raab gennemgår 100 myter om hjernen. Han forklarer, hvad der har hold i virkeligheden, og hvad der ikke er noget videnskabeligt belæg for at påstå. Hvordan opstod en specifik myte? Hvilke myter kan faktisk ikke afvises helt? Er det fx rigtigt, at vi kun bruger ti procent af vores hjerne? TTR har udgivet flere bøger bl.a. Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed


Forfatter og foredragsholder Thomas Thaulov Raab gennemgår 100 myter om hjernen. Han forklarer, hvad der har hold i virkeligheden, og hvad der ikke er noget videnskabeligt belæg for at påstå. Hvordan opstod en specifik myte? Hvilke myter kan faktisk ikke afvises helt? Er det fx rigtigt, at vi kun bruger ti procent af vores hjerne? TTR har udgivet flere bøger bl.a. Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed.

En underholdende og lærerig gennemgang af hjernen og myterne om den af en forfatter, der gerne inddrager egne personlige holdninger og undren. Fx over hvorvidt legalisering af cannabis vil medføre en øget mængde reggaemusik. Humoren overskygger dog på ingen måde forfatterens professionalisme. I løbet af små 300 sider formidles en stor mængde grundlæggende viden om hjernen pakket ind i korte, overskuelige afsnit. Bogen har et fint format og dens flotte grafiske design vil tiltale både mænd og kvinder.

I samme serie findes 100 myter om dyr


100 myter om motion og vægttab


100 myter om sundhed og sygdom


Hjernen er stjernen


, 100 myter om motion og vægttab, 100 myter om sundhed og sygdom. Mere om hjernen i samme tilgængelige niveau i Hjernen er stjernenI samme serie findes 100 myter om dyr, , 100 myter om sundhed og sygdom. Mere om hjernen i samme tilgængelige niveau i Hjernen er stjernenI samme serie findes 100 myter om dyr, 100 myter om motion og vægttab, . Mere om hjernen i samme tilgængelige niveau i Hjernen er stjernenI samme serie findes 100 myter om dyr, 100 myter om motion og vægttab, 100 myter om sundhed og sygdom. Mere om hjernen i samme tilgængelige niveau i I samme serie findes 100 myter om dyr, 100 myter om motion og vægttab, 100 myter om sundhed og sygdom. Mere om hjernen i samme tilgængelige niveau i Hjernen er stjernen.

Lektørudtalelse

Af

Christina Andersen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Bog

2017