Gå til indhold100 hemmelige oplevelser på Djursland


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

135 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

genre/form

rejseførereOriginaludgave

2020


Anmeldelser (2)


3. apr. 2020

Inspiration til ture og besøg på mindre kendte steder på Djursland. For turister, der har lyst til opleve andet end de kendte turistattraktioner.

En turistguide, der i korte 1-sides opslag beskriver steder, der er værd at besøge, og som ofte er ukendte for de fleste. Bogen er opdelt i kategorierne naturoplevelser, spændende bygninger, godt til spisekammeret, kunstnerværksteder, udstillinger, unikke butikker og steder til aktiv udfoldelse. Ved hver attraktion/sted angives adresse, åbningstider og henvisning til webadresse. Et mindre farvefoto indleder den korte tekst. Afslutningsvis er der et par sider om Anholt samt yderligere gode links og apps.

Bogen er inspirerende og lægger sig i forlængelse af en række anderledes turistguides, som der er efterspørgsel efter. Forfatter Kari Baklund er en lokal kvinde med baggrund i kommunikationsbranchen. Den er velskrevet, indbydende og ganske informativ trods de korte artikler om hvert enkelt sted/bygning. Der er stof til mange endagsture, hvad enten man er turist i området eller bosiddende i en større by i nærheden. Bogen er i et mindre format, der gør den velegnet til at medbringe på turen.

Forfatteren har tidligere udgivet 100 hemmelige oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge


, som er opbygget på samme måde. Serien " 111 steder som du skal se" har samme koncept og opbygningForfatteren har tidligere udgivet 100 hemmelige oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge, som er opbygget på samme måde. Serien " 111 steder som du skal se" har samme koncept og opbygning.

Lektørudtalelse

Af

Jytte Bræmer

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette Holmgaard Greibe

2020-07-27


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2020