Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / vejledninger

10 trin til at tegne mennesker : tegn 30 mennesker med 10 simple trin!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

128 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2020

Ophav

Justine Lecouffe(forfatter)

Camilla Lyng(oversætter)
Genre og formvejledninger

Beskrivelse


Tegneteknikker til at tegne mænd og kvinder, både portrætter og i helfigur i forskellige positurer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jan. 2020

af

af

Helle Laursen

d. 24. jan. 2020

I 10 nemme trin til at lære at tegne får du tips til, hvordan du tegner mennesker, der ikke kun ligner tændstikmennesker. Du får mulighed for at give dem form, ansigtstræk og karakter. For voksne og større børn.

Bogen viser, at du gennem en række grundskabeloner og ti enkle trin kan lære at tegne mennesker og portrætter. Første del går i detaljer og fokuserer på ansigtet og ansigtstræk, som øjne, næse og mund. I anden del af bogen arbejder du med kropsdele og mennesker i hel figur. Du får også anvisninger på, hvordan du efterfølgende kan farvelægge dit portræt og figur. Der er 30 forskellige mennesketyper i forskellige positurer, både mænd og kvinder, at vælge imellem.

De ti trin til at tegne mennesker er let forståelige og instruktionstegningerne nemme at følge. Bogen er fint layoutet og fremstår overskuelig og indbydende. Grundskabelonerne kan efterfølgende bruges til tegne mennesker i den virkelige verden, hvor du bruger skabelonerne og efterfølgende arbejder dig ned i detaljerne.

Der findes en række bøger om at tegne mennesker trin for trin. Eksempelvis Tegn kroppen på 15 minutterTegn mennesker på 15 minutter


Tegn ansigter på 15 minutter


, Tegn mennesker på 15 minutter og Tegn ansigter på 15 minutterDer findes en række bøger om at tegne mennesker trin for trin. Eksempelvis Tegn kroppen på 15 minutter, og Tegn ansigter på 15 minutterDer findes en række bøger om at tegne mennesker trin for trin. Eksempelvis Tegn kroppen på 15 minutter, Tegn mennesker på 15 minutter og .Informationer og udgaver

2020

Bog

Justine Lecouffe

Turbine, 1. udgave