Gå til indhold10 trin til at tegne blomster : tegn 75 blomster med 10 simple trin!


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

128 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2019

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Om hvordan man kan tegne 75 blomster ved først at skitsere hoveddelene, derefter tegne detaljerne, og til sidst at farvelægge dem med farveblyanter, vandfarve, acryl- eller oliemaling. Ved hver blomst vises en skala med de farver, som er anvendt


Anmeldelser (1)


18. jan. 2019

Der er forskellige pædagogiske måder at lære at tegne på. Her er to ens opbyggede bøger om at tegne henholdsvis dyr og blomster. For voksne og større børn.

Her vises og beskrives kort hvordan man kan tegne 75 dyr og 75 blomster ved først at skitsere hoveddelene, og derefter tegne detaljerne, og til sidst at farvelægge dem med farveblyanter, vandfarve, acryl- eller oliemaling. I bogen om blomstertegning vises der ved hver blomst en skala med de farver, som er anvendt i tilfældet. Bøgerne lægger op til at læseren kan eftergøre alle motiverne via de 10 trin, men principperne kan også overføres til at tegne efter motiver ude i virkeligheden, hvor det også gælder om at gå fra de store træk og derefter ned i detaljerne.

Bøgerne er nemt forståelige. Layout og tryk fremstår overskueligt og indbydende.

Der findes en række andre bøger om at tegne dyr og blomster bl.a. Tegn 50 dyr


Lær at tegne dyr - trin for trin


Lad det blomstre


, Lær at tegne dyr - trin for trin og Lad det blomstre. Med forskellige tilgange til at tegne og male kan bøgerne supplere hinandenDer findes en række andre bøger om at tegne dyr og blomster bl.a. Tegn 50 dyr, og Lad det blomstre. Med forskellige tilgange til at tegne og male kan bøgerne supplere hinandenDer findes en række andre bøger om at tegne dyr og blomster bl.a. Tegn 50 dyr, Lær at tegne dyr - trin for trin og . Med forskellige tilgange til at tegne og male kan bøgerne supplere hinandenDer findes en række andre bøger om at tegne dyr og blomster bl.a. Tegn 50 dyr, Lær at tegne dyr - trin for trin og Lad det blomstre. Med forskellige tilgange til at tegne og male kan bøgerne supplere hinanden.

Lektørudtalelse

Af

Søren Møller


Informationer og udgaver

Bog

2019