Gå til indholdBøger / faglitteratur

10 tanker om digital dannelse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

163 sider

Udgivet

2022


Beskrivelse


Digitale teknologier er en naturlig del af alle danskeres uddannelse, arbejdsliv og sociale liv, på godt og ondt. Denne bog diskuterer vores daglige brug at medier og teknologi, og den betydning det har for vores relationer til hinanden. For alle med interesse i den digitale verdens betydning for vores samliv, deriblandt undervisere


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jul. 2022

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 15. jul. 2022

Digitale teknologier er en naturlig del af alle danskeres uddannelse, arbejdsliv og sociale liv, på godt og ondt. Denne bog diskuterer vores daglige brug at medier og teknologi, og den betydning det har for vores relationer til hinanden. For alle med interesse i den digitale verdens betydning for vores samliv, deriblandt undervisere.

Som bogens titel meget tydeligt antyder, diskuterer denne bog 10 tanker om digital dannelse. Dette gøres på baggrund af forfatterens viden fra egen forskning om børns digitale liv, kombineret med teoretisk viden samt mange eksempler fra vores digitale verden.

Det er en yderst interessant udgivelse, som hurtigt fanger læserens interesse, og hvor de enkelte sider nærmest læser sig selv. En god læseoplevelse, som giver god viden om både digital dannelse samt den digitale status for danskere anno 2022.

Der har gennem de sidste mange år været megen fokus på de digitale udfordringer, vi står med personligt og samfundsmæssigt, samt digital dannelse i al almindelighed. Der findes derfor også en del meget aktuelle og interessante udgivelser, som det vil være relevant at læse videre i. Titlerne De digitalt udsatteSluk


Skærme i skolen


Ledelse af digital forandring


, Sluk, Skærme i skolen og Ledelse af digital forandring kan blandt andet andet anbefalesDer har gennem de sidste mange år været megen fokus på de digitale udfordringer, vi står med personligt og samfundsmæssigt, samt digital dannelse i al almindelighed. Der findes derfor også en del meget aktuelle og interessante udgivelser, som det vil være relevant at læse videre i. Titlerne De digitalt udsatte, , Skærme i skolen og Ledelse af digital forandring kan blandt andet andet anbefalesDer har gennem de sidste mange år været megen fokus på de digitale udfordringer, vi står med personligt og samfundsmæssigt, samt digital dannelse i al almindelighed. Der findes derfor også en del meget aktuelle og interessante udgivelser, som det vil være relevant at læse videre i. Titlerne De digitalt udsatte, Sluk, og Ledelse af digital forandring kan blandt andet andet anbefalesDer har gennem de sidste mange år været megen fokus på de digitale udfordringer, vi står med personligt og samfundsmæssigt, samt digital dannelse i al almindelighed. Der findes derfor også en del meget aktuelle og interessante udgivelser, som det vil være relevant at læse videre i. Titlerne De digitalt udsatte, Sluk, Skærme i skolen og kan blandt andet andet anbefales.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 7. sep. 2022

af

af

Kenneth Hansen

d. 7. sep. 2022Informationer og udgaver

2022

Bog

Stine Liv Johansen (f. 1974)

Dafolo, 1. udgave

2022

E-bog

Stine Liv Johansen (f. 1974)

Dafolo, 1.udgave