Gå til indhold10 centimeter : lindrende teknikker til fødslen, der styrker fødselssamarbejdet mellem den gravide og hendes partner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

138 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

genre/form

øvelserOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Guide til hvordan man sammen med sin partner på bedste vis kan forberede sig på en kommende fødsel. Om forskellige lindrende teknikker til fødslen, som styrker fødselssamarbejdet mellem den gravide og hendes partner, bl.a. åndedræt, smertehåndtering, hormonelt fødselsarbejde og restitution inden fødslen


Anmeldelser (1)


7. aug. 2020

Virkelig god og anvendelig bog om, hvordan man på bedste vis sammen med sin partner kan forberede sig på den kommende fødsel. For alle gravide og deres partner.

I denne bog sætter de to forfattere, der begge er jordemødre, fokus på det man i årtier har forsøgt at arbejde hen imod i deres fag, nemlig at en fødsel er et samarbejde, ikke blot mellem jordemoderen og den fødende kvinde, men mellem de to partnere og de sundhedsfaglige. Forfatterne har meget fokus på at mental træning er lige så vigtig som fysisk træning og at god forberedelse er alfa-omega inden en fødsel. Bogen har derfor en psykoprofylaksis tilgang til fødselsarbejdet (profylakse = forebyggelse). I bogen præsenteres forskellige lindrende teknikker til fødslen, som styrker fødselssamarbejdet mellem den gravide og hendes partner, bl.a. åndedræt, smertehåndtering, hormonelt fødselsarbejde og restitution inden fødslen.

Vigtig bog, der er skrevet i en positiv og anerkendende tone, hvor der hele vejen igennem er fokus på forberedelse, tryghed og samarbejde. En lille bog der er let at komme igennem, men nærmest uundværlig hvis man skal føde.

Smertefri fødsel


er et andet godt bud til par der ønsker at forberede sig til en aktiv fødsel uden angst og smerte, den indeholder et femtrins hjemmekursusSmertefri fødsel er et andet godt bud til par der ønsker at forberede sig til en aktiv fødsel uden angst og smerte, den indeholder et femtrins hjemmekursus.

Lektørudtalelse

Af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020